Verenciuc, aproape de suspendare si excludere din PDL!

Verenciuc, aproape de suspendare si excludere din PDL!

 Catalin Flutur  

Catalin Flutur a declarat pentru Stiri Botosani ca existau banuieli vizavi de preocuparile liderului tinerilor PDL, insa organele abilitate vor trebui sa dovedeasca acuzatiile care i se aduc lui Marian Verenciuc. Pana atunci, democrat-liberalul ar putea fi suspendat din functie.

"Voi purta discutii cu cei din partid, cu cei din Biroul Politic Permanent, pentru ca, incepand chiar de astazi, Marian Verenciuc sa fie suspendat din functie, pe toata perioada cat se desfasoara cercetarile. Daca la finalul acestora se va stabili ca el este vinovat de acuzatiile care i se aduc, va fi exclus din PDL. Am auzit niste zvonuri despre preocuparile sale, existau niste banuieli, insa acum este treaba organelor abilitate sa se ocupe de aceste aspecte", a declarat Catalin Flutur.

Potrivit cotidianului Ziarul de Iasi, Marian Verenciuc, seful organizatiei de tineret PD-L din Botosani, racola tinere, le plimba prin cluburi si discoteci, apoi le propunea locuri de munca bine platite ca baby-sitter si dame de companie. Procurorii ieseni i-au trimis in judecata.

Potrivit actului de acuzare intocmit de Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT), in anul 2004, Marian Verenciuc (34 de ani), din Dorohoi, seful in 2009 al Organizatiei de Tineret a PD-L Botosani, a inceput sa racoleze tinere care voiau sa munceasca in strainatate.

"Racola personal victimele de pe raza judetului Botosani, se imprietenea cu acestea, le invita in cluburi si discoteci unde le platea consumatia, se interesa de starea lor materiala si familiala, intretinea raporturi sexuale cu acestea, dupa care le promitea ca le poate asigura un loc de munca bine platit in Grecia, ca baby-sitter sau ca dama de companie intr-un local despre care spunea ca apartine fratelui sau vitreg", precizeaza procurorii DIICOT in rechizitoriu.


 
Vezi Lider PDL acuzat ca racola tinere pentru prostitutie in Grecia

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Olimpicii fotbaliști din Botoșani, pe podium la faza zonală a competiției! (Foto)

astăzi, 07:34
49

Echipele reprezentative ale județului Botoșani, care s-au calificat la această fază a competiției, s-au întors acasă cu rezultate remarcabile.”Atât băieții, cât și...

Pecheziții la AJOFM: Trei agenți economici din Botoșani în vizorul Parchetului European!

astăzi, 07:18
159

Organele de cercetare, sub coordonarea procurorilor Parchetului European, în baza unui ordin de percheziţie domiciliară la sediul AJOFM Botoşani, au ridicat documente care au stat la baza fin...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sfântul Cuvios Ioan de la Lavra Veche; Sfântul Sfinţit Mucenic Pafnutie

astăzi, 07:00
17

În Pustia Palestinei, aproape de Ierusalim, se afla o frumoasă aşezare călugărească întemeiată de Sfântul Hariton şi se numea Lavra Veche, întrucât sfântul o...