Veniturile obţinute de fiecare medic de familie din judeţ, în luna decembrie!

Veniturile obţinute de fiecare medic de familie din judeţ, în luna decembrie!
1,769 de milioane de lei este suma totală plătită de Casa Judeţeană de Asigurări de Sănătate (CJAS) Botoşani, în luna decembrie, către cabintele medicilor de familie din judeţ.

Potrivit listei de deconturi făcută publică de instituţia de sănătate, în ultima lună din 2015 cel mai mare venit obţinut de un medic de familie a fost de 18.417 lei, iar cel mai mic venit a depăşit cu puţin 3.000 de lei.

 La nivelul judeţului Botoşani sunt 170 de medici de familie, iar 74 dintre aceştia îşi rotunjesc veniturile şi din activitatea de la centrele de permanenţă.

Suma totală decontată în luna decembrie de CJAS pentru centrele de permanenţă a fost de 208.860 lei.

Din sumele pe care le primesc penru activitatea de la cabinete, medicii de familie trebuie să plătească asistenţii, utilităţile, consumabilile, precum şi dările la stat. 

Vezi AICI veniturile obţinute de medicii de familie din judeţ!

Vezi AICI veniturile obţinute la centrele de permanenţă!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
40

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
80

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
24

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...