Vara s-a instalat deja la Botoşani! Estimări meteorologice pentru următoarele zile

Intrăm în vară cu totul, chiar din primele zile ale sezonului, dacă prognozele meteorologice se vor dovedi exacte. Pentru Botoşani sunt anunţate zile calde şi frumoase, stropite din când în când cu câte o aversă.

Vara s-a instalat deja la Botoşani! Estimări meteorologice pentru următoarele zile

   Foto: Ştiri.Botoşani.Ro

Săptămâna care urmează vine la Botoşani cu vreme caldă şi predominant frumoasă. Temperaturile vor sări şi peste pragul de 30ºC, însă excesul de căldură antrenează şi precipitaţii sporadice şi slabe cantitativ.

Duminică, temperaturile vor avea valori cuprinse între 29ºC şi 16ºC. Cerul va fi senin, iar vântul va sufla moderat, predominant din sector sud- estic. Luni, cerul va fi senin în prima parte a zilei, iar spre după-amiază sunt anunţate câteva averse slabe. Vântul se va roti dinspre sud şi va sufla mai mult slab. Temperaturile vor oscila între 29ºC şi 15ºC.

Marţi, temperaturile vor avea valori cuprinse între 29ºC şi 16ºC. Cerul va fi senin în cea mai mare parte, iar vântul va sufla slab, dinspre sud- est. Miercuri, maxima termică va urca la 31ºC în timp ce minima va fi de 15ºC. Cerul va fi parţial noros în timpul zilei, iar în timpul nopţii se vor semnala furtuni însoţite de descărcări electrice.

După o noapte furtunoasă, dimineaţa de joi vine cu temperaturi ceva mai reduuse şi cu ceva ploi. Cerul va fi mai mult noros, iar vântul va sufla moderat, predominant din sector nord- vestic. Temperaturile vor avea valori cuprinse între 23ºC şi 12ºC. Vineri, avem parte din nou de temperaturi plăcute, acestea urmând să oscileze între 26ºC şi 14ºC.

Weekend-ul va păstra aceeaşi linie a săptămânii, cu temperaturi plăcute şi vreme bună. Sâmbătă, maxima va fi de 28ºC în timp ce minima va coborî la 16ºC. Cerul va fi parţial noros, iar vântul va sufla slab predominant din sector nord- vestic. În timpul nopţii se vor semnala averse slabe. Duminică, temperaturile vor avea valori cuprinse între 28ºC şi 16ºC. Cerul va fi senin în cea mai mare parte, iar vântul va sufla slab, cu unele intensificări, predominand din sector nord- vestic.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Madalina Ursuleanu

Botoşani: Tragedie fără sfârşit! La zece luni de la moartea bebeluşului lor, părinţii încă îi caută pe vinovaţi! Ce indică necropsia

Vineri, 28 Iulie 2017
8568

În septembrie anul trecut, la 30 de ore de la naştere, un bebeluş murea în Secţia de Obstetrică- Ginecologie a Spitalului Judeţean Mavrmati. S-a spus că decesul a fost cauzat de o br...

Semnal de alarmă tras de Curtea de Conturi în privinţa lucrărilor de viabilizare a drumului către Iaşi, prin Prăjeni!

Joi, 27 Iulie 2017
1459

Nu este vorba doar de un litigiu, ci de patru: patru procese, din care trei suspendate până la finalizarea celui în care Curtea de Conturi a sesizat plăţi efectuate cu ocolirea legii....

Bani pentru lână! Crescătorii botoşăneni de oi, invitaţi să intre în programul ajutorului de minimis

Miercuri, 26 Iulie 2017
1493

Astfel, pentru a beneficia de acest ajutor, crescătorii de oi trebuie să se înregistrezela Direcţia Agricolă cu mai multe documente, printre care atestatul de producător, dovada că exploat...