Vamesi de la Stanca-Costesti ridicati de DIICOT ! FOTO!

Vamesi de la Stanca-Costesti ridicati de DIICOT ! FOTO!
Nouă vameşi şi trei civili au fost ridicaţi, vineri, de anchetatorii de crimă organizată care au monitorizat o reţea de contrabandă cu produse provenite din Ucraina, ajutată în activitatea ilicită de către reprezentanţii Biroului Vamal Stânca-Costeşti, judeţul Botoşani.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Suceava efectuează 12 percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Botoşani, în vederea destructurării unui grup infracţional organizat transfrontalier, specializat în săvârşirea infracţiunii de contrabandă cu produse accizate, provenind din Ucraina.

Activitatea infracţională a membrilor grupării, cetăţeni români şi moldoveni, a fost sprijinită de nouă vameşi din cadrul Biroului Vamal Stânca - Costeşti, judeţul Botoşani.

La sediul DIICOT - Serviciul Teritorial Suceava vor fi conduse 12 persoane în vederea audierii.

Suportul tehnic şi informativ este asigurat de către SRI. Cercetările se efectuează cu sprijinul ofiţerilor de poliţie judiciară din cadrul IPJ Suceava, SIR şi IJJ Suceava.


 
UPDATE ora 14.15: Perchezitiile de pe strada Armeana, care sunt in desfasurare si la aceasta ora, sunt efectuate la domiciliul unui vames si a fratelui sau. La fata locului a ajuns si avocata care ii reprezinta pe cei doi, dar aceasta a refuzat sa faca orice fel de comentarii. 
 

FOTO - Perchezitie pe str. Armeana, mun. Botosani.




UPDATE ora 14.40: Procurorii veniti la fata locului prechezitioneaza si o masina de la Vama Stanca-Costesti, cu numar de Vaslui, unde au fost gasite si niste pachete de tigari, cateva pungi si bidoane. Din cate se pare, este vorba despre un sofer angajat in vama. La aceasta ora, perchezitii se deruleaza si in Vama Stanca Costesti.







 

 

 

 

 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Numerele de la mașină l-au băgat în bucluc!

astăzi, 12:10
36

În cursul zilei de miercuri, 27 martie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au oprit pentru control pe strada Pacea, din municipiul Botoșani, un autot...

Condamnat cu suspendare pentru trafic de minori, a ajuns în Penitenciarul Botoșani după ce a condus beat!

astăzi, 10:47
72

Principala infracțiune care apare în mandat este cea de conducere sub influența alcoolului, însă în acest caz este vorba doar de o nouă infracțiune, comisă în termenul de...

Autoutilitară la un pas de distrugere, după ce motorul a luat foc! (Foto)

astăzi, 10:14
152

Pompierii din cadrul Detașamentului Dorohoi au intervenit pentru stingerea unui incendiu produs la compartimentul motor al unei autoutilitare.Evenimentul s-a întâmplat în munici...