Valeriu Iftime: Daca s-au batut pe strazi, ii dau afara!

Valeriu Iftime: Daca s-au batut pe strazi, ii dau afara!

 VALERIU IFTIME  

Atacantul Andrei Porfireanu, de la FC Botosani, care a ajuns astazi in atentia mass-mediei nationale, a declarat la politie cu totul altceva decat in presa!

Manuela Ieremie, purtatorul de cuvant al Inspectoratului Judetean de Politie Botosani, a precizat, conform Sport Botosani, ca, in timpul audierilor, Andrei Porfireanu a spus ca, de fapt, incidentul s-a inregistrat duminica dimineata, la ora 3.00, si nu sambata, la ora 22.00, cum declarase initial.

"Victima a fost audiata si a spus ca incidentul s-a petrecut in noaptea de sambata spre duminica la ora 3.00. Victima se afla impreuna cu alti colegi de echipa si a avut o altercatie cu un alt grup de tineri. Din cate se pare, nu este vorba despre cetateni de etnie roma. In functie de numarul zilelor de ingrijiri medicale, vom stabili incadrarea faptei", a spus Manuela Iermie.

"Daca la ora trei au fugit din cantonament si s-au batut pe strazi, ii dau afara!", a declarat Valeriu Iftime, in urma cu putin timp.

Citeste pe SPORT.BOTOSANI declaratia lui Valeriu Iftime, precum si reactia lui Cristian Popovici, consilierul tehnic al FC Botosani.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Temele pentru acasă între necesitate și obligație, ce ne sfătuiesc specialiștii în educație din Botoșani!

astăzi, 16:21
28

Țări ca Polonia și Finlanda au decis eliminarea temelor pentru acasă, considerând că beneficiul asupra copilului în ansamblu este nul.De fapt care e adevărul? Mai au nevoie copii...

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
170

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Forțele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
122

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...