Urmărit general, săltat din sediul Poliţiei

Urmărit general, săltat din sediul Poliţiei
Curat ghinion pentru un tânăr din Suharău, care a fost săltat chiar din sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie şi dus la arest!

Povestea începe în urmă cu câteva luni, când Constantin I. a ajuns în Germania după un periplu prin mai multe ţări europene. Dintr-o spălătorie din Germania ar fi sustras 88 de euro şi ar fi dispărut, pe numele lui fiind făcută o semnalare prin Biroul SIRENE (Supplimentary Information Requested at National Entries).

Fără să ştie acest lucru, marţi, tânărul s-a prezentat la Inspectoratul Judeţean de Poliţie pentru a solicita cazierul, iar când au interogat baza de date, operatorul a găsit semnalarea prin Biroul naţional SIRENE naţional. Imediat, operatorii de la ghişeu i-au anunţat pe poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale - Compartimentul "Urmăriţi". Aceştia l-au "împachetat" pe Constantin I. şi l-au dus la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Suceava, unde a fost reţinut pentru 24 de ore în vederea punerii în aplicare a mandatului european de arestare.

Miercuri, tânărul a fost prezentat în faţa magistraţilor de la Curtea de Apel Suceava, care au dispus arestarea provizorie a botoşăneanului pentru 15 zile. În această perioadă, autorităţile germane trebuie să comunice dosarul în care acesta este cercetat pentru furt şi mandatul european emis pe numele lui Constantin I.

 

Spune-ne opinia ta