UPDATE! VIDEO: FCM Dorohoi, invinsa la scor de "pustii" Ceahlaului - GALERIE FOTO

UPDATE! VIDEO: FCM Dorohoi, invinsa la scor de "pustii" Ceahlaului - GALERIE FOTO
Reprezentanta judetul Botosani in Liga a III-a, FCM Dorohoi, a fost invinsa categoric vineri dupa-amiaza, de Ceahlaul II Piatra Neamt, intr-un meci din etapa a 17-a.

Dorohoienii au prins una dintre zilele proaste, fiind invinsi cu scorul de 0-3, in timp ce portarul oaspetilor, Barna, a prins un meci mare, avand cateva interventii exceptionale. La oaspeti a jucat tot meciul si fostul jucator al FC Botosani, Andrei Tepes.

Nemtenii au deschis scorul in minutul 12 prin Margine, in urma unui corner. Gazdele au incercat sa egaleze, insa suturile trimise de Marin sau de Sandu au fost retinute de Barna. Cea mai mare ocazie a dorohoienilor din prima repriza a avut loc in minutul 30, atunci cand Orasanu a sutat puternic de la 16 m, dar Barna a respins incredibil in corner.

In minutul 45, scorul a devenit 0-2, dupa ce Cososchi a luftat in careu, iar acelasi Margine a profitat si a marcat fara probleme. Repriza a doua a inceput cu gazdele napustindu-se in atac, insa cei care au marcat au fost tot cei de la Ceahlaul II Piatra Neamt, care au punctat in minutul 80 pentru 0-3 prin Ivan, dupa ce in minutul 60 Marin trimisese balonul cu capul in bara.

Pe final de meci gazdele au beneficiat si de un penalti acordat usor de centralul Sergiu Mavriche. Stefan Nicolae a executat, insa la fel de slab precum jocul prestat de dorohoieni, iar Barna a respins fara probleme balonul trimis pe centrul portii. (vezi video mai jos)

Scor final 0-3, iar dorohoienii au doar 1 punct dupa doua etape disputate.

Trebuie precizat faptul ca, in cazul in care Ceahlaul II Piatra Neamt termina campionatul intre locurile 6-12, iar dorohoienii in primele 6 locuri, acest rezultat este anulat in Play Off si Play Out, dorohoienilor ramanandu-le in clasamanet doar puncte obtinute cu primele sase echipe clasate la finalul campionatului.

FCM Dorohoi: Ungureanu - Gherman, Atudorei, Cososchi, Atanasoaie - Vrabie, Orasanu, Bordeianu, St. Nicolae - Sandu, Marin. Au mai jucat: Grumezescu, Homneac.

GALERIE FOTO:















































 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
642

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
143

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
88

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...