UPDATE! Primarul Cristian Popescu Piedone demisionează: "Îmi asum vina morală pentru incidentele de la Colectiv"

UPDATE! Primarul Cristian Popescu Piedone demisionează: "Îmi asum vina morală pentru incidentele de la Colectiv"
Primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, căruia mii de oameni i-au cerut în stradă să plece, în urma tragediei din Clubul Colectiv, a demisionat şi el, au declarat pentru MEDIAFAX surse oficiale.
 
Potrivit surselor citate, Piedone renunţă la funcţia de primar al Sectorului 4 al Capitalei.

Cristian Popescu Piedone este primar al Sectorului 4 al Capitalei din 2008.

Miercuri seară, peste 25.000 de bucureşteni au protestat în centrul Capitalei, cerând demisia primarului Piedone, pe care îl fac responsabil de tragedia din Clubul Colectiv, aflat în Sectorul 4, care funcţiona fără autorizaţii.

Sâmbătă, la o zi de la tragedie, după ce Read Arafat anunţa că localul Colectiv nu avea autorizaţii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă, Piedone spunea că nu are ce să-şi reproşeze şi că, din punctul de vedere al primăriei, Clubul Colectiv a funcţionat legal, controalele inspectorilor săi desfăşurându-se înainte de ora 16.30, în cadrul programului de lucru, nu seara şi noaptea, când clubul are activitate.

În urma incendiului izbucnit vineri seară în Clubul Colectiv, 32 de persoane şi-au pierdut viaţa, iar alţi aproximativ 200 au fost răniţi. Ultimul bilanţ transmis miercuri arată că la acest moment în spitalele din Capitală mai sunt internate 133 de victime ale tragediei din Colectiv.

Sursa: Mediafax

UPDATE!!!

Primarul sectorului 4, Cristian Piedone Popescu, și-a depus OFICIAL demisia: "Îmi asum vina morală pentru incidentele de la Colectiv. Despre cea legală, las Justiția să-și spună cuvîntul".

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
755

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
155

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
96

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...