Unul dintre cei mai mari hackeri din lume, arestat

Unul dintre cei mai mari hackeri din lume, arestat
Hackerul este mandru de ce a facut si spune ca ce fura de la americani va investi in economia rusa ca sa o faca sa creasca mai mare!

Ucraineanul Vladislav Horonorin, considerat unul dintre cei mai mari hackeri din lume, cunoscut ca "badB", a fost arestat pe Riviera Franceza cand se pregatea sa se imbarce intr-un zbor cu destinatia Moscova.

Politia l-a arestat pe aeroportul din Nisa pe baza unui mandat de arestare emis de SUA, care il descrie ca fiind unul dintre cei mai mari hackeri din lume, fiind acuzat ca a furat sume importante de bani de pe cartile de credit, informeaza The Telegraph.

Michael Merritt de la Serviciile Secrete a marturisit ca Horohorin a pus la cale una dintre cele mai sofisticate organizatii de furt online.

"Acesta a fost in mod repetat legat de aproape orice intruziune majora a informatiilor financiare raportate la comunitatea internationala", a completat oficialul.

Hackerul este mandru de ce a facut si spune ca ce fura de la americani va investi in economia rusa ca sa o faca sa creasca mai mare. El poate fi condamnat la 12 ani de inchisoare si amenzi in valoare de 500.000 de euro in cazul in care e condamnat, scrie ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
24

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
82

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...

Veste bună pentru bunica Elena, femeia singură și imobilizată la pat. ”Mulțumim tuturor celor ce ați ajutat concret!”

astăzi, 10:50
137

O asociație din Botoșani s-a oferit chiar să o preia pe bunica Elena în centrul destinat oamenilor fără adăpost.Astfel, potrivit celor transmise de preoteasa Anamaria Macuc, cea care a...