Unul dintre cei mai bogați români: Companiile trebuie să dea salarii mai mari

Unul dintre cei mai bogați români: Companiile trebuie să dea salarii mai mari

   foto: capital.ro

În 2018, găsirea forței de muncă calificate la un preț competitiv va fi mai grea decât în 2017, mai ales ținând cont de toate schimbările legislative din ultima perioadă, previzionează omul de afaceri Liviu Tudor, cel mai mare proprietar român de spații pentru birouri.

„Companiile vor trebui să aloce resurse suplimentare pentru menţinerea unui nivel salarial mulţumitor pentru angajat, dar totuşi competitiv pentru bugetele alocate“, spune preşedintele şi fondatorul Genesis Development, conform Capital.ro.

El se aşteaptă ca anul viitor cerinţele angajaţilor companiilor multinaţionale să se diversifice şi mai mult. Chiriaşii nu se mai mulţumesc să aibă în apropierea biroului acces la cafenea, sală de sport şi restaurant, spune Tudor. „Oamenii îşi doresc să le fie livrată o experienţă, vor să aibă acces la activităţi comunitare, să fie conectaţi atât în lumea digitală, cât şi în cea reală“, completează el.

Omul de afaceri a investit până acum în imobiliare peste 400 mil. euro, în principal în parcurile de afaceri West Gate şi Novo Park din Bucureşti şi în campusul studenţesc West Gate Studios.

El se clasează pe locul 13 în ultima ediţie a Top 300 Capital cel mai bogaţi români, cu o avere estimată la 260-280 mil. euro.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...