Unirea Urziceni, noua campioana a Romaniei!

Unirea Urziceni, noua campioana a Romaniei!
Dupa 1-1 cu Steaua, Unirea Urziceni este noua campioana a Romaniei indiferent daca Timisoara va primi sau nu punctele de la TAS. Chelsea de Ialomita este marea supriza a Ligii 1, echipa pregatita de Dan Petrescu luand fara drept de apel fata mult mai titratelor Dinamo, Steaua, Rapid sau CFR Cluj.

Fara nume mari in lot, Urziceniul a impresionat prin seriozitate si determinare, Bilasco, Galamaz si compania urmand sa evolueze din toamna acestui an in grupele Champions League.

"Noi nu avem echipe care sa cucereasca cupe europene sau care sa mearga pana in optimi. In toata tara sunt numai jucatori straini de mana a doua, sunt doar doi-trei mai buni. Jucatorii romani buni pleaca in strainatate. As fi pariat pe Urziceni sau pe Timisoara pentru cucerirea campionatului. Felicitari tuturor! Nu ma asteptam sa piarda Craiova calificarea in Europa League. Porumboiu este diabolic, a facut tot ce era posibil pentru a ajunge in cupele europene", a declarat Dumitru Dragomir (gsptv).

"Speram ca Unirea sa ne reprezinte cu succes in Liga Campionilor. Dan Petrescu era foarte tensionat inainte de acest meci, dar sper ca toata tensiunea sa se transforme intr-o imensa bucurie. Depinde doar de Dan Petrescu daca va ramane, dar sunt sigur ca se va achita de datoria morala pe care o are. Cu siguranta el va ajunge mai sus, nu va ramane toata viata la Unirea, poate va antrena chiar nationala", a declarat Gica Popescu la sportro.

"Am avut niste emotii, doar in meciul cu Rapid din Cupa UEFA am mai simtit la fel. Daca vroia Dumnezeu, puteam iesi din cursa pentru Europa League in ultimul minut. Sunt mort, distrus, terminat. Este o realizare si acest loc 6, o mangaiere pentru mine. Nu am plans de emotii, dar sunt bucuros ca am asigurati cel putin 5 milioane de euro de la Mitica Bucsaru. Inca 3 de la drepturile de la televizare, se fac 8 milioane de euro", a declarat Gigi Becali.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proiect de lege: Minorii de 17 ani, cu permis, ar putea conduce alături de un însoțitor cu experiență!

Miercuri, 24 Aprilie 2024
74

Comisiile juridică și pentru apărare din Senat au aprobat un proiect de lege care permite minorilor de 17 ani, cu permis categoriile B și BE, să conducă cu un însoțitor cu experiență de...

Polițiștii dintr-o localitate din Botoșani au discutat cu elevii pe tema siguranței online! (Foto)

Miercuri, 24 Aprilie 2024
84

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Flămânzi alături i-au vizitat pe copiii din cadrul Școlii Gimnaziale ”Ion Bojoi” din localitate. Prin intermediul activităților educa...

Elevi ai unui liceu tehnologic din județ au învățat, alături de alți colegi din țară, cum să combată șomajul

Miercuri, 24 Aprilie 2024
116

106 elevi de la 13 licee din 11 localități au lucrat în echipe, în cadrul workshop-ului virtual JA Social Innovation Camp, organizat de Junior Achievement (JA) România ca parte a p...