Ungureanu, atac violent: Vreau ca Ponta să mă ţină bine minte. Înapoi la şcoală, să citim un pic!

Ungureanu, atac violent: Vreau ca Ponta să mă ţină bine minte. Înapoi la şcoală, să citim un pic!
Premierul Ungureanu l-a atacat marţi seara pe liderul PSD Victor Ponta în mai multe rânduri în cadrul unei emisiuni la Realitatea TV, pe teme precum moţiunea de cenzură anunţată a USL sau declaraţiile privind interesele externe ale şefului guvernului. "Lipsă de responsabilitate şi ipocrizie", "înapoi la şcoală, ca să nu mai facem greşeli!", "din ignoranţă uneori se pot naşte monştri","vreau ca domnul Ponta să mă ţină bine minte", sunt câteva dintre ironiile şi remarcele la adresa social-democratului.

Vremea mesajelor de simpatie reciprocă dintre premierul Mihai Răzvan Ungureanu şi preşedintele PSD, Victor Ponta, s-a încheiat. Premierul Ungureanu l-a pus la zid pe liderul social-democrat pentru anunţata intenţie a Opoziţiei de a depune o moţiune de cenzură şi pentru acuzaţiile pe tema privatizărilor recente.

"Eu sper că domnia sa urmăreşte emisiunea (Victor Ponta, n.red.) şi va afla răspunsurile pe temele de care deja s-a pronunţat".

"În general, nu admit din partea nimănui o exprimare de acest gen. Premierul Mihai Răzvan Ungureanu este cel care apără interesele naţionale şi doar interesele naţionale. A arunca cineva o umbră de dubiu pe intenţiile mele, dovedeşte în opinia mea, o lipsă de responsabilitate a propriilor cuvinte, iar pentru un politician în formare, pentru că îi doresc domnului Ponta o carieră politică lungă, mă refer la domnul preşedinte Ponta şi la această aluzie. Este doar lipsă de responsabilitate şi ipocrizie. Dar a arunca anatema suspiciunilor asupra cuiva denotă o intenţie construită greşit. Eu sper că unii din cei care îi sfătuiesc, pe unii îi cunosc, domnul Teodorescu, sper că va reuşi să se apropie la timp înainte să spună aşa ceva. Nu-mi place cum sună şi mă aştept de la un om care se apropie de 40 de ani, mai ales că e tată şi cetăţean, să se ferească de asemenea neîndemănâri".

"Eu nu m-am enervat deloc, nu sunt iritat. Pentru că ar însemna să nu cred că domnia sa nu se poate corecta. Sunt pur şi simplu surprins să descopăr în retorica sa asemenea aluzii care îmi aduc aminte de alte vremuri".


Sfat pentru Ponta: Înapoi la şcoală!

"Domnul preşedinte Ponta are norocul de a avea în preajma sa doi prim-miniştri, domnul Adrian Năstase, domnul Călin Popescu Tăriceanu. Nu costă nimic. Înapoi la şcoală, înapoi la şcoală, ca să nu mai facem greşeli. Pentru că nu e bine ca oameni tineri, să nu mai amestece holocaust, nu mă refer la domnul Ponta, din ignoranţă pot să iasă monştri. Am toată încrederea că poate să crească rectiliniu. Raţionamente, înainte de concluzii. Foarte bine, îi aştept să aducă o moţiune, va fi pentru prima dată când cineva vine cu o moţiune în parlament pentru că cineva a respectat legea. Ei mai au timp să se gândească. Rezultatul moţiunii poate fi pozitiv sau negativ. Cade sau rămâne. E o problemă intelectuală pentru cine o pune. Nu ştiu dacă e o problemă parlamentară. Ţin să-i spun domnului Ponta, pentru că vreau să mă ţină bine minte. Domnul profesor Azamfirei, de la UMF Tg. Mureş, a scris ministrului Baba o scrisoare. Moţiunea cui se adresează? Este şi împotriva cadrelor didactice de la UMF?", a declarat Mihai Răzvan Ungureanu, la Realitatea TV.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Atenție, părinți! Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, medicii l-au resuscitat două ore în zadar!

astăzi, 12:17
871

Un adolescent de 17 ani s-a stins din viață fulgerător, luni noaptea, în jurul orei 22:00.Tragedia s-a petrecut la Pașcani. Adolescentul a ajuns la Spitalul Municipal de Urgență din Pa...

Tribunalul Botoșani invită instituțiile interesate să preia fără plată mijloace fixe sau obiecte de inventar!

astăzi, 11:48
119

Potrivit adresei Tribunalului Botoșani, ”bunurile aprobate pentru casare/declasare nu sunt în stare de funcționare, dar pot fi utilizate ca piese de schimb sau date alte întrebuin...

Șoferi de microbuz amendați drastic, polițiștii au dat jos zeci de pasageri!

astăzi, 11:25
138

În ultimele 24 de ore, polițiștii botoșăneni au organizat 4 acțiuni punctuale, în cadrul planului de activitate BLOCADA, acționând în sistem integrat, împreună cu ...