Una dintre victimele tâlharilor care au terorizat Botoşanii a decedat. Procesul celor trei merge mai departe

Cea de-a doua victimă a tâlharilor care au terorizat municipiul Botoşani în decembrie anul trecut a decedat, la opt luni de la teribila experienţă pe care a trăit-o.

Una dintre victimele tâlharilor care au terorizat Botoşanii a decedat. Procesul celor trei merge mai departe

La opt luni de la tâlhăriile care au marcat comunitatea botoşăneană şi ale căror autori se află şi acum după gratii, una dintre cele cinci victime din municipiul Botoşani a decedat.

În vârstă de 73 de ani, Elisabeta G. a murit duminică. Ea a fost cea de-a doua victimă a celor trei tâlhari, fiind atacată pe 14 decembrie. Indivizii tocmai se întorseseră de la Dorohoi, acolo unde amanetaseră bijuteriile primei victime, pentru care au luat 545 lei. Îşi căutau următoarea victimă când au văzut-o pe bătrână urcând într-un taxi din staţia de la Piaţa Mare. Au luat următorul taxi, cerându-i şoferului să urmărească maşina ce plecase anterior, deoarece clienta din ea trebuia să le achite o datorie.

Taximetristul s-a conformat şi i-a dus până în apropierea Inspectoratului Judeţean de Jandarmi, pe strada Vasile Conta. Acolo, cei trei au urmărit-o pe bătrână pentru că observaseră că are poşetă în mână. Când femeia a ajuns la poarta casei, cei trei au lovit-o cu sălbăticie cu pumnii şi picioarele, Cătălin Aniţă furându-i poşeta din care a sustras 500 de lei, spunându-le celorlalţi că a găsit doar 50 de lei.

Bătrâna a ajuns la spital, examinarea medico- legală indicând un traumatism cranio- facial acut, plagă zigomatică, echimoze şi hematoame, toate cauzate de loviri, numărul de zile de îngrijiri medicale necesare pentru vindecare fiind de 30 de zile.

Ulterior, înainte ca procesul celor trei să înceapă, Elisabeta G. s-a constituit parte civilă în proces, solicitând daune morale şi materiale de 6.800 de lei.

Cât despre cei trei atacatori, aceştia s-au ales cu condamnări definitive în urma tâlhăriilor din Suceava şi Dorohoi, în timp ce procesul ce se derulează la Judecătoria Botoşani îşi aşteaptă cel de-al patrulea termen.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Mai puțini nervi și timp scutit pentru șoferi: Rută ocolitoare la Dumbrăveni! (video)

astăzi, 15:29
77

Șoferii care circulă de la Botoșani la Suceava sau de la Suceava la Botoșani și trec prin Dumbrăveni ar putea să fie scutiți de nervi, dar și să economisească timp.Asta după ce Ioan Pa...

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
205

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
338

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...