Un tanar a depus la Finante pentru inregistrare un contract scris pe hartie igenica!

Un tanar a depus la Finante pentru inregistrare un contract scris pe hartie igenica!
Un tanar a mers, joi, la Finante, pentru a inregistra un contract scris pe hartie igienica, in care se obliga sa invete un porc sa calculeze taxe, functionarii refuzand initial sa-l inregistreze, insa dupa ce barbatul a facut scandal documentul a fost indosariat - relateaza agentia Mediafax.

Totul s-a petrecut la Craiova. Directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugen Calinoiu, sustine ca Petre Becheru (23 ani), din Craiova, a incercat sa depuna la unul dintre birourile institutiei un contract scris pe hartie igienica, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este vorba despre un contract intre doua parti, in care o parte se angajeaza sa dea ceva unei alte parti si era scris pe hartie igienica. Functionara de la birou i-a spus ca nu il poate inregistra si ca trebuie sa faca o cerere pe o coala de hartie si atunci baiatul s-a enervat", a declarat directorul DGFP Dolj.

Eugen Calinoiu a spus ca in acel moment i-a solicitat tanarului sa mearga la el in birou pentru a completa o noua cerere.

"L-am chemat la mine in birou si i-am oferit o coala pentru a scrie si mi-a zis ca nu a putut de la inceput sa faca aceasta cerere pe o coala normala pentru ca situatia materiala nu-i permite acest lucru", a precizat Calinoiu. Directorul DGFP Dolj catalogheaza gestul tanarului drept o "jignire" la adresa angajatilor institutiei.

"Noi dam curs tuturor cererilor fie ele si de natura bataii de joc, ca asta. Noi, acum, vom urmari daca el are autorizatie sa faca asemenea lucruri, care sunt stipulate in contract. Noi am luat contractul scris pe hartia igienica si l-am pus intr-un dosar pe care l-am sigilat si vom vedea ce va urma, dar speram sa nu devina un precedent si pentru altii", a adaugat directorul Eugen Calinoiu.

In contractul pe care Petre Becheru l-a scris pe hartie igenica este stipulata obligatia ca pana la sfarsitul anului sa il invete pe porcul prietenului sau sa calculeze taxele si impozitele pe internet.

Sursa: Romania libera

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
296

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
49

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
430

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...