Un tanar a depus la Finante pentru inregistrare un contract scris pe hartie igenica!

Un tanar a depus la Finante pentru inregistrare un contract scris pe hartie igenica!
Un tanar a mers, joi, la Finante, pentru a inregistra un contract scris pe hartie igienica, in care se obliga sa invete un porc sa calculeze taxe, functionarii refuzand initial sa-l inregistreze, insa dupa ce barbatul a facut scandal documentul a fost indosariat - relateaza agentia Mediafax.

Totul s-a petrecut la Craiova. Directorul Directiei Generale a Finantelor Publice (DGFP) Dolj, Eugen Calinoiu, sustine ca Petre Becheru (23 ani), din Craiova, a incercat sa depuna la unul dintre birourile institutiei un contract scris pe hartie igienica, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Este vorba despre un contract intre doua parti, in care o parte se angajeaza sa dea ceva unei alte parti si era scris pe hartie igienica. Functionara de la birou i-a spus ca nu il poate inregistra si ca trebuie sa faca o cerere pe o coala de hartie si atunci baiatul s-a enervat", a declarat directorul DGFP Dolj.

Eugen Calinoiu a spus ca in acel moment i-a solicitat tanarului sa mearga la el in birou pentru a completa o noua cerere.

"L-am chemat la mine in birou si i-am oferit o coala pentru a scrie si mi-a zis ca nu a putut de la inceput sa faca aceasta cerere pe o coala normala pentru ca situatia materiala nu-i permite acest lucru", a precizat Calinoiu. Directorul DGFP Dolj catalogheaza gestul tanarului drept o "jignire" la adresa angajatilor institutiei.

"Noi dam curs tuturor cererilor fie ele si de natura bataii de joc, ca asta. Noi, acum, vom urmari daca el are autorizatie sa faca asemenea lucruri, care sunt stipulate in contract. Noi am luat contractul scris pe hartia igienica si l-am pus intr-un dosar pe care l-am sigilat si vom vedea ce va urma, dar speram sa nu devina un precedent si pentru altii", a adaugat directorul Eugen Calinoiu.

In contractul pe care Petre Becheru l-a scris pe hartie igenica este stipulata obligatia ca pana la sfarsitul anului sa il invete pe porcul prietenului sau sa calculeze taxele si impozitele pe internet.

Sursa: Romania libera

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Proprietarul mașinii „fără șofer”, care a provocat un accident în municipiul Botoșani, a fost identificat și sancționat

astăzi, 13:02
35

Proprietarul mașinii „fără șofer” care a produs o coliziune, marți, în intersecția dintre Calea Națională și strada Uzinei, a fost identificat de către polițiști.Este...

Peste 3 milioane de lei pentru o grădiniță din municipiul Botoșani

astăzi, 12:11
114

O grădiniță din municipiul Botoșani va fi reabilitată cu fonduri europene.Este vorba despre Gradinița cu program prelungit nr. 22, situată pe Aleea Parcului Tineretului, nr. 7, care va prim...

Sâmbătă, BCR oprește temporar gestionarea operațiunilor cu cardurile

astăzi, 12:10
38

Banca Comercială Română (BCR) a anunțat că oprește sistemul informatic care gestionează operațiunile cu carduri, în noaptea de vineri spre sâmbătă (18-19 octombrie 2019). As...