Un șofer a ajuns la spital, după o manevră imprudentă! FOTO
ACCIDENT!

Un șofer a ajuns la spital, după o manevră imprudentă! FOTO
Neatentia l-a bagat in spital pe un conducator auto din Botosani. Barbatul a vrut sa intoarca autoturismul, insa nu s-a asigurat si a fost izbit de o alta masina.

Accidentul a avut loc pe Calea Nationala, luni dimineata, intre Peco Petrom si Peco Lukoil, atunci cand barbatul, care se afla la volanul unui autoturism Skoda ce era parcat pe partea dreapta, in directia Iasi, a vrut sa intoarca masina, insa nu s-a asigurat si a fost izbit de un autoturism VW Golf, care circula din spate pe prima banda. 

In urma impactului dintre cele doua masini, soferul vinovat de producerea accidentului a fost ranit, fiind preluat de echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila si transportat la spital.

Cei doi soferi au fost testati de politisti, rezultand ca nu au consumat bauturi alcoolice. Circulatia in zona a fost restrictionata pana cand politistii criminalisti au efectuat masuratori.







 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
70

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
531

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
63

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...