Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria. Femeia nu avea nici telefon, nici bani!

A condus sute de kilometri, fiind convins că soția lui doarme pe bancheta din spate a mașinii. Femeia rămăsese, însă, în parcare, fără să aibă asupra ei telefon mobil, bani sau documente. Ea a pornit după soțul ei făcând autostopul.

Un român și-a uitat soția într-o parcare din Ungaria. Femeia nu avea nici telefon, nici bani!

Potrivit comunicatului Inspectoratul de Poliţie din Somogy, un bărbat din România şi-a uitat, miercuri, soţia într-o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria, în apropierea oraşului Szeged. Soţul a condus apoi mai multe sute de kilometri, convins fiind că partenera sa de viaţă se află în maşină, relatează Libertatea.

Cei doi soți mergeau cu mașina în Italia, însă au oprit pe o parcare de pe autostrada M5 din Ungaria, pentru a merge la toaletă. Bărbatul nu a observat însă că și soția lui a ieșit din mașină, așa că a și pornit la drum, atunci când a revenit în vehicul. A condus sute de kilometri, fiind convins că soția lui doarme pe bancheta din spate a mașinii.

Femeia a rămas însă în parcare, fără să aibă asupra ei telefon mobil, bani sau documente. Ea a pornit după soțul ei făcând autostopul. A reușit să ajungă în localitatea Balatonkeresztúr, aflată la peste trei sute de kilometri de locul de parcare. Acolo, într-o benzinăerie, ea a cerut ajutorul poliţiei.

În acest timp, soțul ei a observat lipsa soției și luase legătura cu Ambasada României în Ungaria.

Cu sprijinul ambasadei şi al poliţiei, cei doi s-au reîntâlnit la biroul din Fonyód al poliţiei autostrăzilor, aproape de benzinăria la care ajunsese femeia, apoi şi-au continuat călătoria.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
611

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
459

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
2999

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...