Un ranit grav in accidentul petrecut in aceasta dimineata la Baluseni!

Un ranit grav in accidentul petrecut in aceasta dimineata la Baluseni!
Doi ieseni au trecut prin clipe de groaza dupa ce masina in care se aflau s-a izbit intr-un copac de pe marginea drumului, pe raza localitatii Baluseni!

Jeni Nucuta, de 60 de ani, si Vasile Nichitoi, de 60 de ani, ambii din Iasi, se indreptau spre Botosani la bordul unui Cielo cu numere de Iasi.

La un moment dat insa, intr-o curba la stanga, femeia aflata la volan a pierdut controlul masinii, izbindu-se violent intr-un copac de pe partea dreapta pe sensul de mers.

Potrivit celor povestite de soferita, totul s-a petrecut din cauza unui alt autoturism, care a intrat in depasire in curba. Femeia a tras dreapta de volan pentru a-i face loc, insa masina a derapat pe soseaua umeda.

La fata locului au ajuns si descarcerarea si ambulanta, barbatul fiind transportat de urgenta la spital cu rani grave la cap, maini, gat si torace, dupa ce a fost scos dintre fiare de cei de la descarcerare.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
112

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
66

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
71

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...