Un preot londonez "binecuvanteaza" criza locurilor de munca

Un preot londonez "binecuvanteaza" criza locurilor de munca

 Richard Chartres, episcopul Londrei  

Pierderea locurilor de munca ar putea fi o binecuvantare pentru cei afectati de criza economica, a declarat Richard Chartres, episcopul Londrei.

"Cateodata, oamenii se simt usurati sa iasa din sistem si au ocazia sa se gandeasca mai bine la ceea ce vor de la viata. Una din implicatiile acestei perioade tulburi este ca ne arata ce inseamna prosperitatea, in adevarasul sens al cuvantului Cultura "CrackBerry" sa dependenta si este foarte greu sa renuntam la ea", a declarat Chartres, care se pare ca nu agreeaza deloc telefoanele Blackberry, preferand sa trimita mesaje in moduri traditionale.

Chartres a adaugat ca este greu de ales cine sufera mai mult in urma acestor conditii, cei care si-au pierdut locurile de munca sau cei care lucreaza in continuare cu obiective mai greu de atins si mai putin ajutor, arata Times Online.

El spune ca dioceza sa incearca din rasputeri sa se ocupe de situatia celor aproximativ 150.000 de persoane ramase fara loc de munca in ultima perioada.

Se pare insa ca londonezii nu se inghesuie la biserica nici daca si-au pierdut jobul: unele biserici nu au avut aproape niciun participant la atelierele pe tema crizei economice, iar preotii sustin ca lipsa locului de munca ii tine pe britanici acasa, impreuna cu familia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

astăzi, 21:20
568

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

astăzi, 19:34
212

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
165

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...