Un om de afaceri botoșănean a fost numit vicepreședinte al Patronatului Român

Un om de afaceri botoșănean a fost numit vicepreședinte al Patronatului Român

Omul de afaceri Cătălin Silegeanu, din Botoșani, a fost numit vicepreședinte în cadrul Patronatului Român Național. Aceasta este prima organizație specifică cu reprezentativitate națională din România, înființată imediat după Revoluție, și care înglobează 35.000 de firme din diferite domenii de activitate din întreaga țară.

În vârstă de 36 de ani, Cătălin Silegeanu a intrat în zona afacerilor private începând din 2005, iar în ultimii 15 ani s-a remarcat în mai multe domenii, dar mai ales în domeniul construcțiilor civile și industriale.

„Mi-am dorit foarte mult să pot să ajut oamenii cu adevărat și că pot să acționez așa cum o cer vremurile...cu rapiditate și hotărâre. Numirea mea mă onorează, dar mă și obligă în egală măsură să fiu mai aproape de oamenii de afaceri din Botoșani. În calitate de vicepreședinte al acestei organizații, este de datoria mea ca, împreună cu dumneavoastră (n.r.: către antreprenorii botoșăneni), să identificăm problemele care vă impiedică să va desfășurați activitatea normală în condițiile stării de urgență și să veniți cu propuneri de îmbunătățire, pe care vă rog să ni le comunicați, pentru a le aduce organizat și legal la cunoștință instituțiior responsabile. Considerați că organizația PNR vă stă la dispoziție și vă reprezintă legal și gratuit la nivel local (Prefectura, Consiliul Județean, Primărie, instituțiile deconcentrate), la nivel central (Președinție, Parlament, Guvern), alte instituții ale statului și private”, a explicat Cătălin Silegeanu.

Printre altele, Patronatul Național Român este inițiatorul legii dialogului social, al legii prevenției, al registrului unic de control și a multor alte proiecte, care au sprijinit mediul de afaceri în ultimii 20 ani, a mai explicat omul de afaceri de la Botoșani.

La Botoșani, Patronatul Național Român are reprezentare în Comisiile de dialog (CDS) ale Prefecturii, și Primăriei, în Consiliul de administrate al Casă de Asigurări de Sănătate, în Consiliul Consultativ al Inspectoratul Teritorial de Muncă, în Consiliul Consultativ al Agenţiei Judeţenă pentru Ocuparea Forţei de Muncă și  în Comisia  de autorizare a județului Botoșani.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
55

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
38

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
42

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...