Un microbuz care circula pe ruta Botosani - Iasi a aterizat aseara intr-o curte!

Un microbuz care circula pe ruta Botosani - Iasi a aterizat aseara intr-o curte!

   www.bzi.ro

Microbuzul, care circula pe ruta Botosani - Iasi, venea dinspre orasul Targu Frumos si, imediat dupa curba de la intrarea in Baltati, a acrosat un autoturism Logan.

Pasagerii unui microbuz care circula ieri seara prin localitatea Baltati, judetul Iasi, au trait clipe de groaza si au fost la un pas sa-si piarda vietile. Microbuzul in care se aflau a zburat pur si simplu de pe drumul european si a aterizat in curtea unui localnic, dupa ce a trecut printr-un sant si a rupt doua garduri, scrie cotidianul Buna Ziua Iasi.

Cumplitul accident s-a petrecut chiar in dreptul Postul de Politie al comunei Baltati, aflat la marginea drumului european. In accident a mai fost implicat si un autoturism Dacia Logan, la bordul caruia se afla o singura persoana, Iosif Vasile, in varsta de 55 ani.

Microbuzul, care circula pe ruta Botosani - Iasi, venea dinspre orasul Targu Frumos si, imediat dupa curba de la intrarea in Baltati, a acrosat autoturismul Logan. In urma impactului, microbuzul, in care se aflau 18 persoane, a fost catapultat in curtea unui localnic, oprindu-se la mai putin de un metru de zidul casei.

Circumstantele in care s-a produs accidentul vor fi stabilite mai tarziu de catre oamenii legii, deoarece declaratiile soferului Loganului si cele ale martorilor sunt contradictorii.

Pe de o parte, soferul Vasile Iosif sustine ca circula pe banda dinspre exteriorul drumului si ca a incercat sa se incadreze pe banda de langa ax, pentru a intra pe o ulita a comunei. In acel moment, microbuzul l-ar fi lovit.

Insa, martorii spun ca acesta se afla intr-o zona de parcare de la marginea drumului si ca a taiat brusc ambele benzi. In urma impactului, doar soferul microbuzului, Laurentiu Iepure, a suferit mai multe rani, atat fracturi ale membrelor superioare cat si leziuni interne.

Pasagerii microbuzului au fost nevoiti sa apeleze la mila trecatorilor pentru a ajunge la destinatie. Vreme de 45 minute, traficul rutier s-a desfasurat cu mari dificultati, in special pe directia Targu Frumos - Iasi, se arata in presa ieseana.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un mormânt ce-și așteaptă eroul!

astăzi, 15:22
373

În anii 2007-2008, la Botoșani, în revista „Forum Cultural”, sub semnăturile istoricilor Petre Otu și Octavian Liviu Şovan apărea un articol ştiinţific, defalcat î...

La un pas de tragedie din cauza scăpărilor de gaz de la o butelie. O femeie a ajuns la spital cu arsuri! (Video)

astăzi, 14:57
788

S-a întâmplat astăzi din localitatea Carasa, în jurul prânzului. Proprietara a reușit să iasă din locuință, fiind găsită de vecini în fața casei. Tot ei au sunat...

Vasilache și Mărioara, într-un spectacol-premieră la Teatrul ”Vasilache” din Botoșani! (Foto)

astăzi, 14:37
51

Textul şi regia spectacolului ”Vasilache și Mărioara” sunt semnate de Ion Sapdaru; scenografie şi univers sonor Gelu Rîşca.Din distribuţia spectacolului fac parte actorii: ...