Un medic care a lucrat la Botoșani, găsit spânzurat!

Un medic care a lucrat la Botoșani, găsit spânzurat!

   Buna Ziua Iasi

Descoperire îngrozitoare la Iași! Un medic anestezist, dat dispărut zilele trecute, a fost găsit mort.

Fostul sef al Sectiei de Anestezie si Terapie Intensiva, de la Maternitatea "Elena Doamna" din Iași, medicul Onoriu Filip, a fost vazut ultima data de colegi la data de 30 octombrie, cand a venit la maternitate si si-a desfasurat activitatea normal. Din data de 31 octombrie a fost cautat fara incetare de politisti. Medicul in varsta de 63 de ani a lasat un bilet de adio, astfel ca oamenii legii s-au temut de posibilitatea ca medicul sa se fi sinucis.

Foto: Medicul Onoriu Filip (Sursă foto: Bună Ziua Iași)


Politistii au dat de urma medicului anestezist Filip Onoriu, acesta fiind gasit spanzurat in spatele manastirii Cetatuia, scrie Bună Ziua Iași.
 
 "In urma cautarilor efectuate de politistii din cadrul Biroului Urmariri si Sectiilor de Politie Urbana, cu sprijinul jandarmilor a fost gasit barbatul de 63 de ani, din municipiu, care a plecat voluntar de la domiciliu la data de 31 octombrie. Acesta a fost depistat intr-o zona impadurita din proximitatea municipiului Iasi. Politistii continua verificarile in vederea stabilirii intregii situatii de fapt", spun reprezentantii IPJ Iasi, potrivit Bună Ziua Iași.

Politia si rudele au intrat in alerta dupa ce in locuinta medicului a fost gasit un bilet, in care dr. Filip Onoriu a scris ca se va sinucide in spatele Manastirii Galata. Rudele au cautat prin imprejurimile manastirii, dar nu l-au gasit. Exista doua motive care l-ar fi putut determina pe medic sa recurga la acest gest extrem.

Unul este legat de un dosar penal, iar celalalt ar fi o discutie aprinsa cu directorul medical, prof. dr. Florentin Dumitrache. Colega sa l-ar fi amenintat ca va avea grija sa infunde puscaria dupa ce, de curand, sotul unei paciente care a decedat in anul 2010, dupa ce nu a putut fi intubata de medicul anestezist Mihaela Matei de la maternitatea mentionata, a redeschis actiune penala in instanta, impotriva doctorilor acuzati ca i-au ucis soti, mai scrie Bună Ziua iași. Medicul anestezist Onoriu Filip a fost chemat in sala de operatie, dupa aproape jumatate de ora, timp in care dr. Matei a incercat, dar nu a reusit, sa intubeze pacienta, starea acesteia fiind deja grava.

Medicul Filip Onoriu a locuit mai mulți ani în Botoșani, unde a lucrat în sistemul sanitar.

Citește și Medic anestezist dat dispărut! Rudele din Botoșani se tem de ce e mai rău 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
131

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
32

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
152

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...