Un consilier local a răbufnit: "Domnule Tincu, ai sânge pe mâini! Chiar nu vă este ruşine?"

Un consilier local a răbufnit: "Domnule Tincu, ai sânge pe mâini! Chiar nu vă este ruşine?"
Consilierul local Eugen Ţurcanu a lansat un atac extrem de dur la adresa Executivului Primăriei, acuzându-l pe primarul Ovidiu Portariuc că nu a luat nicio măsură pentru ca în intersecţia Bulevardului Mihai Eminescu cu strada Petru Rareş să nu se mai producă accidente de circulaţie.

Ţurcanu a cerut să i se pună la dispoziţie contractul cu firma Conrec, care va amenaja sensul giratoriu din această intersecţie.

“Când aţi venit primar, în anul 2012, aţi avut în buget sistematizarea respectivei intersecţii. Ba mai mult, aţi scos-o, nu aţi pus-o în 2013, iar noi am făcut un amendament pe 16 mai 2014 când am avut majoritatea în Consiliul Local şi am avut şi viceprimar, în care am trecut domentaţie tehnică sens giratoriu Bulevard cu Petru Rareş. Câţi oameni trebuie să mai moară în intersecţia aia ca să faceţi ceva? Solicit o copie după contractul cu firma care execută lucrările, Conrec", a spus  Eugen Ţurcanu.

Social-democratul Mihai Tincu a încercat să îl oprească, dar consilierul liberal a răbufnit.

“Chiar nu vă este ruşine, penal poate o să răspundeţi în faţa cuiva. Au murit oameni în intersecţia aia, ai sângele lor pe mână, domnule Tincu. Taceţi din gură şi giraţi nişte oameni care nu iau nicio măsură. Chiar nu vă este ruşine la orbaz că acolo au loc accidente?", a mai spus Ţurcanu. 

 

Spune-ne opinia ta