Un autocar romanesc s-a rasturnat in Italia, iar opt persoane au fost ranite!
ACCIDENT!

Un autocar romanesc s-a rasturnat in Italia, iar opt persoane au fost ranite!
Opt persoane au fost ranite, sambata seara, dupa ce un autocar al companiei Atlassib care transporta 36 de pasageri a fost implicat intr-un accident pe autostrada A4, din Italia, intre Latisana si San Giorgio di Nogaro.

Unul dintre raniti a fost dus cu ambulanta la Udine, acesta aflandu-se in starea cea mai grava, dar fara ca viata sa ii fie in pericol, scrie Messagerro Veneto. De asemenea, patru dintre raniti au fost transportati la Latisana, iar alti trei la Palmanova, situatia lor nefiind ingrijoratoare, informeaza News.ro.

Conform cercetarilor preliminare, autocarul s-a ciocnit cu o masina de teren a Protectiei Civile, politia rutiera facand inca investigatii la fata locului. Pentru a permite desfasurarea operatiunilor de salvare, dar si repunerea autocarului pe carosabil cu ajutorul unei macarale, a fost inchisa o banda de circulatie, traficul nefiind perturbat semnificativ. Ceilalti pasageri urmeaza sa fie preluati de un alt autocar al firmei.

"In noaptea de sambata spre duminica, la data de 27 noiembrie, a avut loc un accident in care a fost implicat autocarul unei firme de transport romanesti, care se deplasa dinspre Franta catre Romania, tranzitand Italia. Nu au fost victime in stare foarte grava, doar raniti usor, care au primit ingijiri medicale de specialitate", informeaza si ambasada Romaniei in Italia.

Conform reprezentantei diplomatice, consulul general de la Trieste, Cosmin Dumitrescu, s-a deplasat la fata locului si s-a aflat in legatura permanenta cu ambasadorul si cu Ministerul Afacerilor Externe de la Bucuresti. Ambasada a fost in contact cu conducerea firmei de transport, care s-a mobilizat rapid pentru a oferi solutii pasagerilor.

sursa: ziare.com

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
497

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
67

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
88

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...