Un angajat al firmei Transporturi Auto a ajuns in stare grava la spital! FOTO
UPDATE!

Un angajat al firmei Transporturi Auto a ajuns in stare grava la spital! FOTO
Un muncitor al firmei SC Transporturi Auto SA, ce apartine fostului presedinte al Consiliului Judetean Botosani, Constantin Contac, a ajuns in stare grava la Unitatea de Primiri Urgente, dupa un accident de munca la statia de asfalt.

Deocamdata nu se stiu exact cauzele accidentului, insa cert este ca muncitorul, in varsta de aproximativ 37 de ani, a fost prins cu capul intr-un utilaj, dupa ce a cazut un oblon. Colegii au sunat la 112, iar la fata locului a ajuns echipajul SMURD de Terapie Intensiva Mobila.

Cand paramedicii au ajuns, barbatul era scos si era constient, insa urmeaza sa i se faca un computer tomograf pentru a vedea starea de sanatate.

La sediul firmei au ajuns si politistii, iar inspectorii ITM Botosani vor incerca sa afle cum s-a produs accidentul.
 
UPDATE: ITM Botoşani confirmă că salariatul S. C. D., în vârstă de 37 de ani, era angajat ca maşinist la instalaţiile de preparat şi turnat beton şi mixture asfaltice la  SC Transporturi Auto S.A. Botoşani, cu o vechime la locul de muncă de 4 ani. Marţi dimineaţa, în timp ce efectua deblocarea clapetei interioare la un malaxor, bărbatul a fost surprins şi accidentat in zona gâtului de aceasta din cauza întreruperii funcţionării generatorului de curent care alimenta utilajul.

"Conform comunicării făcută de angajator, lucrătorul a suferit o plagă in zona bărbiei mai multe excoriaţii şi contuzii in zona gâtului şi a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Mavromati, unde i s-au acordat îngrijiri de specialitate. Circumstanţele şi cauzele evenimentului urmează a fi stabilite de către comisia de cercetare constituită la nivelul angajatorului, urmând ca Inspectoratul Teritorial de Muncă să avizeze concluziile acesteia", a precizat Stelian Metler, inspector -şef în cadrul Inspectoratului Teritorial de Muncă Botoşani.                                     





 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Parlamentul a votat proiectul de lege USR: câinii-ghizi își pot însoți stăpânii nevăzători oriunde!

astăzi, 12:46
7

 Proiectul a fost adoptat marți de Parlament și mai este nevoie doar de promulgare de către președintele Klaus Iohannis pentru ca măsurile să se aplice, potrivit g4media.ro„Filoso...

Triplă aniversare la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani în cursul săptămânii viitoare! (foto)

astăzi, 12:13
11

În fiecare an, data de 23 aprilie este o zi specială pentru Municipiul Botoșani. Patronul spiritual al orașului, Sfântul Gheorghe - Purtătorul de biruință este sărbătorit în ...

Sucevean sancționat la Botoșani cu 2.000 de lei și material lemnos confiscat!

astăzi, 11:08
24

În cursul zilei de joi,18 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Botoșani – Biroul Rutier au  oprit pentru control, pe drumul public din comuna Tudora, o autout...