Un adolescent drogat a băgat spaima în trecători! FOTO, VIDEO
UPDATE!

Un adolescent drogat a băgat spaima în trecători! FOTO, VIDEO
Tot mai mulți adolescenți cad în capcana etnobotanicelor la Botoșani, unii dintre aceștia fiind un pericol pentru cei din jur, când sunt sub influența substanțelor interzise.

Un tânăr în vârstă de 17 ani care a consumat o țigară cu etnobotanice a ieșit pe stradă, în apropierea Centrului Vechi, având un comportament deviant și sărind la bătaie la persoanele care treceau prin zonă.

Un cetățean a sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp un echipaj al Poliției Locale, care a reușit să îl potolească pe adolescent. Oamenii legii au solicitat și intervenția unui echipaj SMURD. Băiatul a fost luat de cadrele medicale și transportat la Secția de Psihiatrie.

În urmă cu câteva zile, alți doi adolescenți au fost depistați pe Pietonalul Unirii în timp ce își confecționau o țigară cu etnobotanice.
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Discursul Academicianului Ioan Aurel Pop, de Ziua Culturii Române: "Cum s-a putut ajunge la asemenea aberații educaționale?"

astăzi, 21:24
142

Acad. Ioan Aurel Pop, rectorul Universității Babeș-Bolyai, a susținut o cuvântare despre importanța culturii și a studierii istoriei în școli, punând accentul pe necesitatea &...

Nu scăpăm de frig, vin ninsori şi ploi!

astăzi, 18:57
686

În intervalul 16 ianuarie, ora 12.00-17 ianuarie, ora 20.00, precipitațiile vor fi în extindere treptată, începând cu regiunile vestice și vor cuprinde cea mai mare parte a ...

Cel mai slab leu din istorie. Euro atinge un nou maxim istoric, pe fondul crizei politice

astăzi, 18:44
210

Banca Naţională a României (BNR) a anunţat, marţi, un curs de 4,6599 lei pentru un euro, în creştere cu 3,43 bani, respectiv cu 0,74% faţă de ziua precedentă, moneda naţională aj...