Un actor s-a săturat de nesimțirea parlamentarilor: Voi intra în grevă fiscală. Nu voi mai plăti niciun impozit la stat. Voi continua, dacă e cazul, cu greva foamei până la sinucidere!

Un actor s-a săturat de nesimțirea parlamentarilor: Voi intra în grevă fiscală. Nu voi mai plăti niciun impozit la stat. Voi continua, dacă e cazul, cu greva foamei până la sinucidere!
Un actor din România protestează în urma votării pensiilor speciale ale parlamentarilor. El a anunțat că va intra în grevă fiscală. "Consider acțiunea parlamentarilor un act de trădare și sperjur față de cei care i-au votat".
 
Într-o postare pe pagina sa de Facebook, actorul Tache Florescu își anunță intenția și și-o justifică.

"În urma votării legii pensiilor speciale pentru demnitari, am luat această hotărâre: Începând de azi voi refuza să mai plătesc orice impozit către stat. Adică voi intra în grevă fiscală până când această lege va fi revocată, iar cei care au inițiat-o și votat-o își vor cere scuze public poporului român. Consider acțiunea parlamentarilor un act de trădare și sperjur față de cei care i-au votat. Îmi asum toate repercusiunile acestei decizii și voi continua, dacă e cazul, cu greva foamei până la sinucidere. Eu nu pot continua să trăiesc în umilință, înșelătorie și captivitate. Am ales această formă de protest și nu plecarea din țară sau altă formă de evadare, pentru că aici m-am născut și aici vreau să trăiesc, alături de familia mea, de prietenii mei și cetățenii acestei țări, pe care o iubesc. Nu este exaltare și nici lipsă de discernământ. Pur și simplu nu mai pot și nu mai vreau! Dumnezeu să mă ajute", a scris actorul pe Facebook.

Actorul Constantin (Tache) Florescu s-a nascut pe 11 septembrie 1962. Este fiu de invatatori. Conform biografii.famouswhy.ro, "s-a plimbat prin trei licee si trei facultăţi, dar a absolvit Academia de Teatru si Film din Bucuresti, sectia actorie, clasa profesorilor Olga Tudorache si Adrian Pintea". A jucat in lungmetraje romanesti si straine, l-aţi putut urmări în Samuel Finkelbaum , din piesa "Papusarul", regia Al. Hausvater, jucata la Teatrul Evreiesc de Stat, dar si in filmul "Nunta in Basarabia", distins cu Premiul Special al Juriului la Tallinn si Premiul Publicului la Festivalul Filmului de Comedie Cluj.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Tânăr de 25 de ani dintr-o comuna din Botoșani, prins beat la volan!

astăzi, 18:55
8

În cursul zilei de miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 7 Darabani au oprit pentru control pe strada Școlii din comuna Havârna un autoturism...

USR Botoșani: USR oprește din nou specula cu locurile de veci!

astăzi, 18:21
42

După ce, în 2021, consilierul USR Raluca Curelariu a stopat mafia din cimitirele botoșănene printr-un amendament ce a limitat bișnița,  primarul social democrat aflat încă &icir...

Un bărbat rănit într-un accident a rămas blocat în mașină, au intervenit pompierii!

astăzi, 17:55
224

Un bărbat, în vârstă de 44 de ani, a fost rănit după ce mașina pe care o conducea a părăsit partea carosabilă și a ajuns într-un gard. Evenimentul s-a produs pe raza localit...