Udrea ataca: Ponta e regele sexgate-ului din PSD

Udrea ataca: Ponta e regele sexgate-ului din PSD

ELENA UDREA
ziare.com

Elena Udrea, liderul PD-L Bucuresti, lanseaza un atac dur la adresa liderului PSDVictor Ponta, sustinand ca acesta este "un farsor si un ipocrit", dar si "regele sexgate-ului din PSD", cu referire la scandalul prostituatelor de lux din PSD.

"Victor Ponta este un ipocrit si un farseur. El este bufonul curtii regelui. Nimic din ceea ce spune nu poate fi luat in considerare fiindca totul se sprijina pe o minte bolnava, pe o logica stramba si pe o lipsa de caracter uluitoare", scrie Elena Udrea pe blogul sau.

Sefa PD-L Bucuresti se arata nemultumita de recentele declaratii ale lui Victor Ponta, care o numeste "regina" de pe tabla de sah a scandalului spagilor din vami, presedintele Traian Basescu fiind regele.

Elena Udrea afirma ca Ponta aduce "rationamente absurde, generate de prostia si de incompetenta unui fost procuror", atunci cand o asociaza cu scandalul din vami.

"Doar in mintea lui Victor Ponta este posibil ca Gheorghe Falca, membru al partidului inca de la inceputurile acestuia, sef de filiala locala si primar al Aradului in vremurile in care eu abia paseam in politica, sa fie omul meu sau protejatul meu.

(...) Las la o parte faptul ca nu am cum si nici de ce sa il protejez pe primarul Aradului, dar nu inteleg ce legatura am eu cu vamile, in afara de faptul ca am trecut de cateva ori granita cu pasaportul in mana, ca orice turist", mai scrie Udrea.

Udrea il numeste pe Ponta "regele sexgate-ului din PSD", liderul PSD fiind cel care i-a sustinut pe Nicolae Banicioiu si pe Robert Negoita in politica. Numele acestora a fost implicat intr-un dosar legat de prostitutie: in octombrie 2010, patru persoane au fost trimise in judecata de DIICOT, fiind acuzate ca au plasat peste 80 de fotomodele ca prostituate de lux, printre clienti fiind si cei doi pesedisti.

"Daca folosim logica lui Ponta, concluzionam ca el insusi este regele sexgate-ului din PSD, din moment ce personal i-a promovat si sustinut pe liderul organizatiei de tineret si pe ceilalti PSD-isti marcanti implicati intr-un caz de prostitutie cu adolescente", conchide Udrea. (ziare.com)
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani – Dinamo, astăzi de la ora 19:30

astăzi, 11:34
29

FC Botoșani și Dinamo se întâlnesc astăzi în etapa a șasea a play-out-ului Superligii.Înaintea partidei de astăzi FC Botoșani ocupă penultimul loc în play-out, l...

Covor asfaltic nou turnat pe drumul județean din Copălău (Foto)

astăzi, 11:18
63

După ce în toamnă a fost refăcută fundația drumului, ieri s-au finalizat lucrările de reabilitare prin turnarea de covor asfaltic pe DJ208H, în Copălău, pe sectorul cuprins î...

A sfidat legea: Botoșăneancă arestată pentru 30 de zile!

astăzi, 10:29
171

Polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Dorohoi – Compartimentul Supravegheri Judiciare au sesizat instanța de judecată cu privire la nerespectarea obligațiilor impuse prin control jud...