Ucigasa lui Daniel Mancas, audiata in dosarul "Sex cu minore"

Ucigasa lui Daniel Mancas, audiata in dosarul "Sex cu minore"

 ALINA HOREANU  

Surpriza in cazul Alinei Horeanu, studenta acuzata de uciderea omului de afaceri botosanean Daniel Mancas!

Anchetatorii ieseni au informatii ca Alina Horeanu a participat la unele petreceri sexuale organizate intr-o vila din Bucium, la marginea Iasului.

In dosar au aparut si numele unor oameni politici, angajati ai Vamii si alti oameni de afaceri ieseni.

Alina Horeanu, in prezent incarcerata la Penitenciarul Iasi si judecata pentru uciderea ui Daniel Mancas, a fost citata sa dea declaratii si intr-un dosar aflat in lucru la Directia de Investigare a Infractiunilor de Criminalitate Organizata si Terorism (DIICOT).

Dosarul inceput in decembrie 2007 are in centru mai multi patroni ieseni care, alaturi de alte persoane, sunt cercetate pentru "asociere la savarsirea de infractiuni", "trafic de minori", "raport sexual cu o minora", "perversiuni sexuale" si "coruptie sexuala".

"Informatiile care exista la acest moment arata ca Alina Horeanu a participat la unele petreceri organizate de persoanele cercetate si care s-au desfasurat intr-un imobil din zona Bucium", spun surse din rindul anchetatorilor.

Citatia a fost trimisa in aceste zile catre Penitenciar, iar Alina Horeanu urmeaza sa fie dusa la audieri. Cel mai probabil, sustin anchetatorii, aceasta va da declaratie in calitate de martor. Cei patru barbati implicati initial in acest dosar au intrat in atentia procurorilor in urma cu mai bine de un an, dupa o actiune a politistilor de frontiera.

Potrivit anchetatorilor, cei patru au actionat in perioada 2003 - 2007. Acestia ar fi racolat peste 20 de tinere, eleve si studente, de pe raza judetelor Iasi, Suceava si Vaslui, multe dintre acestea fiind minore, pe care apoi le-ar fi dus in diferite imobile aflate in proprietatea lor sau inchiriate.

Dupa ce le ademeneau si le ofereau bauturi alcoolice, alimente si sume de bani, le determinau sa intretina raporturi sexuale normale si orale.

La doua luni dupa declansarea cercetarilor, in dosar au aparut si numele unor oameni politici, angajati ai Vamii si alti oameni de afaceri. Sursa: Ziarul de Iasi

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

astăzi, 21:57

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

astăzi, 20:24
30

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

astăzi, 19:40
52

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...