Turul Ciclist al Romaniei - start in etapa a patra, la Botosani!

Turul Ciclist al Romaniei - start in etapa a patra, la Botosani!
Turul Ciclist al Romaniei, sansa botosanenilor de a avea drumuri bune! Gavrila Vasilescu, presedintele de onoare al Federatiei Romane de Ciclism, a apreciat ca traseul ciclistilor, in premiera, prin Dorohoi, a dus la reparatii importante ale unor portiuni de drumuri.

"Unde aveti drumuri stricate in Botosani sa ne spuneti, ca ne facem trasee pe acolo pentru ca astfel autoritatile se implica si repara drumurile", a glumit Gavrila Vasilescu, cel caruia i se datoreaza, in mare masura, includerea Botosaniului pe harta Turului Ciclist al Romaniei.

Ciclistii au ajuns ieri dupa-amiaza in Botosani, unde s-a finalizat etapa a treia a competitiei, astazi fiind programat startul in etapa a patra, eveniment transmis in direct de www.live.botosani.ro.

Oficialii Turului s-au intalnit astazi cu ziaristii botosaneni, cu mentiunea ca este prima conferinta cu presa locala organizata dupa foarte multi ani.

"Este o placere pentru noi sa ajungem la Botosani, pentru ca este un oras foarte frumos si linistit", a mentionat Catalin Carnu, director presa in cadrul Turului Ciclist al Romaniei.

"Ciclistii romani, daca isi faceau echipe, puteau participa in numar destul de mare la acest tur ciclist. Noi am vrea ca macar jumatate dintre echipe sa fie din Romania", a mentionat Gavrila Vasilescu, precizand ca evaluarea turului se face dupa anumite reguli, dupa anumite chestionare.

"Vom face o analiza pe unde am trecut si pana acum. Se pare ca Botosaniul ramane in cartile Federatiei Romane de Ciclism. Avem conditii bune din toate punctele de vedere la Botosani", a completat presedintele de onoare al Federatiei de Ciclism din Romania.

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

O femeie de 97 de ani a ieșit singură din casa cuprinsă de flăcări! (Foto)

astăzi, 10:14
48

O femeie în vârstă de 97 de ani, din localitatea Pădureni, a rămas fără casă în urma unui incendiu generat, cel mai probabil, de jarul căzut din sobă pe materiale combustibil...

Zi neagră pentru drumari: o femeie de 45 de ani a murit, un bărbat este în stare gravă. Apel către participanții la trafic!

astăzi, 09:41
466

În timp ce efectua lucrări de întreținere curentă, o echipă de drumari a fost implicată într-un accident rutier.Cu toate că lucrările efectuate erau semnalizate corespunz...

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
55

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...