Turcanu si Campanu, impacati de Tariceanu

Turcanu si Campanu, impacati de Tariceanu

Liviu Campanu a negat ca ar fi fost la intalnirea cu Tariceanu de luni

O delegatie de 14 primari si sase viceprimari liberali a fost ieri la presedintele PNL, Calin Popescu Tariceanu, pentru a-l sustine pe Florin Turcanu, recent propus pentru excludere de Biroul Politic Judetean.

Conflictul dintre Liviu Campanu, presedintele organizatiei judetene si secretarul coordonator Florin Turcanu a fost aplanat de premier, Tariceanu solicitand incheierea oricaror discutii in contradictoriu.

“Asa cum am mai spus, sunt liberal si voi ramane liberal. Voi candida din partea PNL pe colegiul Saveni, a declarat ieri Turcanu, refuzand sa faca alte comentarii pe marginea intalnirii de la Bucuresti la care ar fi luat parte si liderul organizatiei judetene a PNL.

Liviu Campanu a negat, insa, ca a participat la intrunirea cu premierul si a continuat sa respinga existenta unui conflict in PNL Botosani.

Excluderea lui Turcanu trebuia discutata de Delegatia Permanenta a PNL Botosani, singurul for care poate lua o astfel de decizie. (Monitorul de Botosani)


 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
65

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
207

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
92

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...