Turcanu: Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii!

Turcanu: Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii!

 Florin Turcanu  

Florin Turcanu a multumit astazi, intr-o conferinta de presa, tuturor alegatorilor din Colegiul Saveni pentru voturile acordate.

Vreau sa le multumesc locuitorilor din Colegiul Saveni pentru votul de incredere pe care mi l-au acordat. Ma angajez in fata lor ca voi face tot ce depinde de mine pentru a-mi indeplini promisiunile, a declarat Florin Turcanu.

Florin Turcanu mai spune ca cetatenii din Colegiul Saveni au dat dovada de maturitate, in ciuda campaniei murdare pe care adversarii sai politici au dus-o, mai ales in ultima saptamana.

Sunt multumit ca am luat un mandat de deputat. Daca ne organizam mai mult si ne mobilizam mai bine, am fi obtinut cu siguranta targetul de 50%+1. Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii, a precizat Turcanu, care promite ca va fi un parlamentar activ: Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca parlamentarii din Botosani sa se uneasca si sa faca ceva concret pentru judetul nostru, arata Turcanu.

Pana la investirea noului Parlament, Florin Turcanu isi continua activitatea ca vicepresedinte al Consiliului Judetean. Potrivit lui Turcanu, primarii si parlamentarii PNL vor hotari cine va ocupa aceasta functie dupa plecarea sa in Camera Deputatilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

21 mai: Mare sărbătoare pentru creștinătate - Sfinții Împărați Constantin și Elena!

astăzi, 21:17
136

Biserica Ortodoxa ii praznuieste pe 21 mai pe Sfintii Imparati Constantin si mama sa, Elena. Constantin cel Mare s-a nascut in orasul Naissus (Nis, Serbia) in jurul anului 274. A devenit suveran al in...

A ajuns la Urgențe după o înțepătură de albină. Ce sfat i-au dat medicii!

astăzi, 18:37
225

Un bărbat în vârstă de 52 de ani a ajuns, sâmbătă, la Unitatea de Primire a Urgențelor Botoșani, acesta simțindu-se rău în urma unei înțepături de albine. Întrucât, imediat ce a văzu...

A fost găsit trupul neînsuflețit al femeii dispărute în urma ploii de sâmbătă! FOTO

astăzi, 18:02
3968

Cele mai negre temeri s-au adeverit în cazul femeii care a dispărut de sâmbătă la amiază, sătenii bănuind că aceasta ar fi fost luată de viitură, în urma ploii care s-a...