Turcanu: Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii!

Turcanu: Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii!

 Florin Turcanu  

Florin Turcanu a multumit astazi, intr-o conferinta de presa, tuturor alegatorilor din Colegiul Saveni pentru voturile acordate.

Vreau sa le multumesc locuitorilor din Colegiul Saveni pentru votul de incredere pe care mi l-au acordat. Ma angajez in fata lor ca voi face tot ce depinde de mine pentru a-mi indeplini promisiunile, a declarat Florin Turcanu.

Florin Turcanu mai spune ca cetatenii din Colegiul Saveni au dat dovada de maturitate, in ciuda campaniei murdare pe care adversarii sai politici au dus-o, mai ales in ultima saptamana.

Sunt multumit ca am luat un mandat de deputat. Daca ne organizam mai mult si ne mobilizam mai bine, am fi obtinut cu siguranta targetul de 50%+1. Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii, a precizat Turcanu, care promite ca va fi un parlamentar activ: Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca parlamentarii din Botosani sa se uneasca si sa faca ceva concret pentru judetul nostru, arata Turcanu.

Pana la investirea noului Parlament, Florin Turcanu isi continua activitatea ca vicepresedinte al Consiliului Judetean. Potrivit lui Turcanu, primarii si parlamentarii PNL vor hotari cine va ocupa aceasta functie dupa plecarea sa in Camera Deputatilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scade vârsta de pensionare la această categorie de salariați! Care sunt noile prevederi

astăzi, 13:07
107

Clovnii intră în categoria celor care au o meserie grea şi, ca atare, statul le permite retragerea timpurie din câmpul muncii, alături de mai multe alte meserii „artistice” ...

Simona Halep, invinsa dramatic de Serena Williams dupa un meci fabulos

astăzi, 12:19
115

Simona Halep paraseste Australian Open in faza optimilor de finala, ea fiind invinsa de Serena Williams la capatul unei partide de plina de dramatism.Scorul final a fost 6-1, 4-6, 6-4 in favoarea ...

Camerele fixe pentru controlul rovinietei NU au devenit şi radare

astăzi, 11:40
227

Camerele de control fixe pentru verificarea rovinietei vor deveni, de la începutul lui 2019, şi radare. Aşa suna o ştire care a fost intens citită şi comentată în luna noiembrie a anului trecu...