Turcanu: Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii!

Turcanu: Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii!

 Florin Turcanu  

Florin Turcanu a multumit astazi, intr-o conferinta de presa, tuturor alegatorilor din Colegiul Saveni pentru voturile acordate.

Vreau sa le multumesc locuitorilor din Colegiul Saveni pentru votul de incredere pe care mi l-au acordat. Ma angajez in fata lor ca voi face tot ce depinde de mine pentru a-mi indeplini promisiunile, a declarat Florin Turcanu.

Florin Turcanu mai spune ca cetatenii din Colegiul Saveni au dat dovada de maturitate, in ciuda campaniei murdare pe care adversarii sai politici au dus-o, mai ales in ultima saptamana.

Sunt multumit ca am luat un mandat de deputat. Daca ne organizam mai mult si ne mobilizam mai bine, am fi obtinut cu siguranta targetul de 50%+1. Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii, a precizat Turcanu, care promite ca va fi un parlamentar activ: Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca parlamentarii din Botosani sa se uneasca si sa faca ceva concret pentru judetul nostru, arata Turcanu.

Pana la investirea noului Parlament, Florin Turcanu isi continua activitatea ca vicepresedinte al Consiliului Judetean. Potrivit lui Turcanu, primarii si parlamentarii PNL vor hotari cine va ocupa aceasta functie dupa plecarea sa in Camera Deputatilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Copil de trei ani rămas blocat în apartament. Bunica a chemat urgent pompierii! (Foto)

astăzi, 14:50
26

Într-o clipă de neatenție, un copil de trei ani, din municipiul Dorohoi, a rămas blocat într-un apartament situat la etajul IV. La fața locului au ajuns, în cel mai scur...

(P) Renovare de nota 10: cele mai populare dileme şi cum să le faci faţă

astăzi, 14:47
11

Renovările interioare nu sunt deloc uşoare, mai ales atunci când te loveşti de probleme pe care nu ştii cum să le soluţionezi. Fie că reamenajezi o casă, fie că urmează să te muţi &i...

A murit cea mai titrată jucătoare de scrabble a României! (Foto)

astăzi, 13:46
128

A fost cea mai titrată jucătoare de scrabble a României, campioană națională în limbile română și franceză, Maestră a Sportului.Claudia Mihai a fost un model de dăruire...