Turcanu: Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii!

Turcanu: Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii!

 Florin Turcanu  

Florin Turcanu a multumit astazi, intr-o conferinta de presa, tuturor alegatorilor din Colegiul Saveni pentru voturile acordate.

Vreau sa le multumesc locuitorilor din Colegiul Saveni pentru votul de incredere pe care mi l-au acordat. Ma angajez in fata lor ca voi face tot ce depinde de mine pentru a-mi indeplini promisiunile, a declarat Florin Turcanu.

Florin Turcanu mai spune ca cetatenii din Colegiul Saveni au dat dovada de maturitate, in ciuda campaniei murdare pe care adversarii sai politici au dus-o, mai ales in ultima saptamana.

Sunt multumit ca am luat un mandat de deputat. Daca ne organizam mai mult si ne mobilizam mai bine, am fi obtinut cu siguranta targetul de 50%+1. Se putea si mai bine, dar important este ca a iesit ce au dorit oamenii, a precizat Turcanu, care promite ca va fi un parlamentar activ: Voi face tot ceea ce depinde de mine pentru ca parlamentarii din Botosani sa se uneasca si sa faca ceva concret pentru judetul nostru, arata Turcanu.

Pana la investirea noului Parlament, Florin Turcanu isi continua activitatea ca vicepresedinte al Consiliului Judetean. Potrivit lui Turcanu, primarii si parlamentarii PNL vor hotari cine va ocupa aceasta functie dupa plecarea sa in Camera Deputatilor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Magda URSACHE: Etic, estetic sau "est-etic"?

Luni, 22 Octombrie 2018
244

Cum să rămâi indiferent la incursiunea lui Sorin Lavric în bolgie (v. Glasuri din bolgie, Ed. Ideea Europeană, 2018)? Eseistul are aptitudinea de a spune adevărul (e chiar "s...

Un hoț a furat cabluri cu sârmă din cupru, dar a reușit să provoace un incendiu!

Luni, 22 Octombrie 2018
671

Lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 1 Botosani au fost sesizaţi cu privire la faptul că, în ziua de 21 octombrie 2018, un bărbat în vârstă de 42 ani, din comuna Curteșt...

Comercianți din Piața Mare, amendați și lăsați fără marfă! - FOTO

Luni, 22 Octombrie 2018
1056

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte au acționat în Piața Centrală a municipiului Botoșani, în vederea î...