Turcanu, despre acuzatiile lui Țâbuleac: "Sa vorbim pe fapte si sa nu mai spunem povesti"

Turcanu, despre acuzatiile lui Țâbuleac: "Sa vorbim pe fapte si sa nu mai spunem povesti"
Presedintele Consiliului Judetean a raspuns acuzatiior lansate de fostul sef al judetului, Mihai Țâbuleac, luarea de atitudine fiind insa, spune Florin Turcanu, "doar pentru a fi informa corect opinia publica", si nu pentru a raspunde "unui om care a facut multe incurcaturi" .

In ceea ce priveste acuzatiile lansate de Țâbuleac cu privire la societatea "Parc Industrial", infiintata de Consiliul Judetean, Florin Turcanu spune ca scopul acestei societati este de a crea locuri de munca pentru cetatenii judetului.

"Vreau sa informez corect opinia publica, nu sa raspund unui om care a facut foarte multe incurcaturi. Toate Consiliile Judetene din Romania au infiintat inca din anul 2000 societati si au deschis parcuri industriale. Avem siguranta ca si judetul Botosani incet, dar sigur, va avea un parc industrial autorizat si vom gasi si investitori, urmand a fi create si locuri de munca, pentru ca asa este in toata Europa civilizata. Am facut acest lucru in folosul cetatenilor. In ceea ce priveste societatea Eco Sal, dumnealui a pregatit sa dea catre privati toate investitiile prin licitatie publica si am spus ca de ce sa nu fie si o societate a Consiliului Judetean care sa participe pentru a se stabili un pret corect", a declarat Florin Turcanu, care a tinut sa precizeze ca angajatii celor doua societati vor fi remunerati in momentul in care acestea isi vor incepe efectiv activitatea.

Cu privire la declaratiile facute de Mihai Țâbuleac legat de panourile montate in tot judetul, seful CJ a spus ca acestea au fost montate cu scopul de a fi cunoscuta institutia si activitatea Consiliului Judetean Botosani, despre care multi cetateni din judet nu au stiut prea multe pana acum.

In plus, Turcanu spune ca in perioada de cand se afla la conducerea CJ Botosani, pe diferite programe au fost atrase fonduri in judet.

"Sa vorbim pe fapte si sa nu mai spunem povesti", a incheiat seful CJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Telemedicină pentru Unitățile de Primiri Urgențe din Botoșani și Dorohoi!

astăzi, 08:58
6

Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean „Mavromati”, Compartimentul de Primiri Urgențe de la Secția de Pediatrie și Compartimentul de Urgențe din cadrul Spitalului Municipa...

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
488

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
155

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...