Turcanu, despre acuzatiile lui Țâbuleac: "Sa vorbim pe fapte si sa nu mai spunem povesti"

Turcanu, despre acuzatiile lui Țâbuleac: "Sa vorbim pe fapte si sa nu mai spunem povesti"
Presedintele Consiliului Judetean a raspuns acuzatiior lansate de fostul sef al judetului, Mihai Țâbuleac, luarea de atitudine fiind insa, spune Florin Turcanu, "doar pentru a fi informa corect opinia publica", si nu pentru a raspunde "unui om care a facut multe incurcaturi" .

In ceea ce priveste acuzatiile lansate de Țâbuleac cu privire la societatea "Parc Industrial", infiintata de Consiliul Judetean, Florin Turcanu spune ca scopul acestei societati este de a crea locuri de munca pentru cetatenii judetului.

"Vreau sa informez corect opinia publica, nu sa raspund unui om care a facut foarte multe incurcaturi. Toate Consiliile Judetene din Romania au infiintat inca din anul 2000 societati si au deschis parcuri industriale. Avem siguranta ca si judetul Botosani incet, dar sigur, va avea un parc industrial autorizat si vom gasi si investitori, urmand a fi create si locuri de munca, pentru ca asa este in toata Europa civilizata. Am facut acest lucru in folosul cetatenilor. In ceea ce priveste societatea Eco Sal, dumnealui a pregatit sa dea catre privati toate investitiile prin licitatie publica si am spus ca de ce sa nu fie si o societate a Consiliului Judetean care sa participe pentru a se stabili un pret corect", a declarat Florin Turcanu, care a tinut sa precizeze ca angajatii celor doua societati vor fi remunerati in momentul in care acestea isi vor incepe efectiv activitatea.

Cu privire la declaratiile facute de Mihai Țâbuleac legat de panourile montate in tot judetul, seful CJ a spus ca acestea au fost montate cu scopul de a fi cunoscuta institutia si activitatea Consiliului Judetean Botosani, despre care multi cetateni din judet nu au stiut prea multe pana acum.

In plus, Turcanu spune ca in perioada de cand se afla la conducerea CJ Botosani, pe diferite programe au fost atrase fonduri in judet.

"Sa vorbim pe fapte si sa nu mai spunem povesti", a incheiat seful CJ Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La Psihiatrie, după ce a băut o sticlă cu clor!

astăzi, 08:58
42

Un bărbat a ajuns la spital după ce a spus că a băut un litru jumatate de suc amestecat cu clor. Incidentul a avut loc sâmbătă, în Dorohoi, unde tânărul de 30 de ani, a avut u...

Trei botoşăneni au ajuns la Urgenţe după ce au fost atacaţi de animalele din curtea casei!

astăzi, 08:28
103

Trei botoşăneni au ajuns la Urgenţe cu răni grave după ce au fostatacaţi de propriile animale, din bătătură.Doi dintre aceştia,de 43 şi 56 de ani, au ajuns la spital din cauza porcilor...

A ajuns la spital după ce și-a înghițit proteza!

astăzi, 08:19
167

Un bărbat din Botoșani a ajuns speriat la spital după ce și-a înghițit o proteză. Incidentul a avut loc duminică, în timp ce bărbatul de 54 de ani servea masa.La un moment dat ...