Tupeu nemasurat la fiica femeii acuzata de delapidarea de la BCR!

Tupeu nemasurat la fiica femeii acuzata de delapidarea de la BCR!
Fiica angajatei de la BCR acuzata de delapidare a fost arestata de judecatorii Judecatoriei Botosani pe Aeroportul Baneasa din Bucuresti, pe cand botosaneanca se pregatea sa fuga in Italia.

Gianina Aghinitei, de 22 de ani, este cercetata in acelasi dosar cu mama ei, fiind acuzata de instigare la delapidare.

Ca si mama ei, fata a primit interdictie de a parasi tara, insa a fost depistata de politisti pe Aeroportul Baneasa cand incerca sa plece in Italia, scrie Monitorul de Botosani de astazi.

Adusa la Botosani, tanara a fost prezentata judecatorilor cu propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile. Gianina Aghinitei a declarat in fata anchetatorilor ca nu stie despre faptele de care este acuzata mama sa si ca ea doar ii cerea bani si ii primea in timp ce se afla la facultate in Iasi.

Mai mult decat atat, invinuita a mentionat ca nu a intentionat sa se sustraga de la ancheta, ci doar vroia sa ajunga la iubitul ei in Italia si sa isi puna ordine in ganduri.

Elena Aghinitei, angajata a BCR Botosani, este acuzata de o delapidare de 300.000 de euro. Femeia a recunoscut ca a efectuat o serie de operatiuni ilegale si a sustinut ca banii ar fi ajuns la fiica ei, studenta la Iasi.

Aceasta ar mai fi precizat in fata anchetatorilor ca la un moment dat ar fi ajuns sa fie santajata de propriul copil. Fata ar fi amenintat-o ca daca nu-i va da bani va divulga o relatie extraconjugala.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Botoșănean judecat după ce și-a bătut cu cruzime soția!

astăzi, 09:33
1

Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani a dispus trimiterea în judecată în stare de libertate a lui P.D., în vârstă de 67 de ani, din orașul Flămânzi, jude...

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
179

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
614

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...