Tulburelul duce direct pe patul de spital!

Tulburelul duce direct pe patul de spital!
In ultima vreme, sectia de Urgente a Spitalului Judetean trebuie sa faca fata unui val de raniti in urma scandalurilor care au loc prin satele judetului. In decurs de cateva ore, doi barbati au fost adusi de ambulante la spital, dupa ce au fost victimele partenerilor de pahar.

Marcel B., de 42 de ani, din Baluseni, a fost injughiat cu o furca de un consatean. Agresorul a plecat de acasa inarmat cu o furca, cu gandul de a-si pedepsi fratele, cu care avusese o cearta. Pe drum, insa, vecinul barbatului i-a iesit in cale, iar acesta si-a adus aminte de un conflict avut si cu el in trecut, care nu era solutionat.

Barbatul inarmat cu furca l-a intepat pe vecin chiar in fund. Victima l-a deposedat de arma periculoasa si l-a lovit la randul lui in cap, dupa care a fugit. Cu rana sangeranda, barbatul a ajuns la Urgente, fiind diagnosticat cu o plaga intepata penetranta in regiunea lombara stanga.

Si Mihai P., de 35 de ani, din Vorona, a ajuns la Urgente cu un traumatism cranian sever si mai multe traumatisme costale si la nivelul membrelor, dupa ce a fost batut de partenerul de pahar cu care bause toata ziua la barurile din sat. Seara, cei doi s-au luat la cearta in legatura cu o datorie mai veche, cel din urma lovindu-si prietenul cu un par si cu picioarele.

Victima a reusit sa fuga, refugiindu-se in casa unui prieten, dupa care s-a prezentat la spital, pentru ingrijri medicale.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
482

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
65

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
82

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...