Trimis in judecata dupa ce si-a ucis sotia!

Trimis in judecata dupa ce si-a ucis sotia!
Barbatul in varsta de 44 de ani, din Darabani, care in luna aprilie si-a sugrumat sotia, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Botosani, fiind acuzat de omor calificat.

Viorel Cucuruzac se afla in acest moment in arest preventiv.

Barbatul a ucis-o pe cea alaturi de care a trait 22 de ani in noaptea de 10 spre 11 aprilie.

Cu cateva ore inainte de a comite crima, acesta a consumat bauturi alcoolice, iar la un moment dat s-a luat la cearta cu sotia, in varsta de 40 de ani, fiind orbit de gelozie.

Ea obisnuia sa vina acasa o singura data pe an, la Pasti. In ultimii doi ani, relatia dintre cei doi soti s-a racit si chiar intentionau sa divorteze.

Din cate se pare, femeia si-ar fi gasit pe altcineva, fapt care l-a scos din minti pe sotul ei. Barbatul a strans-o de gat pe femeie, lasand-o fara suflare.

Dupa ce a ucis-o, el a incuiat usa apartamentului si a stat cateva ore. Impreuna cu cei doi soti locuia si fiul de 14 ani. Acesta a incercat sa intre in casa, insa tatal sau nu i-a descuiat usa.

Dupa un timp, baiatul s-a dus si a alertat niste vecini, si intr-un final tatal sau a dat drumul la usa.

Cand a intrat in apartament, baiatul a gasit-o pe mama sa fara suflare, pe pat, si a sunat la 112.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

ANUNȚUL Ministerului Muncii: Cum se va face plata în avans a pensiilor aferente lunii mai 2024!

astăzi, 14:44
217

Executivul a aprobat, în ședința de joi, cele două acte normative care asigură plata în avans a pensiilor și a altor drepturi prevăzute de legi speciale, aferente lunii mai 2024....

(P) Factorii care influențează prețul unei campanii SEO

astăzi, 14:21
40

Site-ul afacerii tale încă nu primește suficient trafic organic sau nu are vizibilitate online și vrei să incluzi o campanie SEO în strategia de marketig digital, așa că ai înc...

O zi pe cel mai nordic hotar al țării, la capătul județului Botoșani!

astăzi, 14:06
319

Prutul desenează aici o graniță meschină între maluri plămădite din același pământ. Pe malul drept se înșiră Miorcanii poetului Ion Pillat. Pe cel stâng, ca înt...