Trei tineri în spital după o ciocnire frontală între un Audi din Botoşani şi o Skoda din Iaşi! FOTO
ACCIDENT!

Trei tineri în spital după o ciocnire frontală între un Audi din Botoşani şi o Skoda din Iaşi! FOTO

   Ziarul de Iasi

Victimele se aflau într-un autoturism Audi înmatriculat în judeţul Botoşani, iar în celălalt autoturism, o Skoda cu numere de Iaşi, se aflau tot trei tineri, care au scăpat teferi.

Trei tineri au ajuns duminică seara la spital după un accident grav care a avut la limita dintre judeţele Iaşi şi Vaslui. În jurul orei 20.30, două autoturisme s-au ciocnit, iar una a fost aruncată într-o râpă adâncă.

Victimele se aflau într-un autoturism Audi înmatriculat în judeţul Botoşani, iar în celălalt autoturism, o Skoda cu numere de Iaşi, se aflau tot trei tineri, care au scăpat teferi, informează Ziarul de Iaşi.

Tinerii cu Skoda se îndreptau către Vaslui, iar cei din Botoşani, din sens opus, spre Iaşi. La un moment dat, una dintre maşini a intrat pe contrasens şi s-au ciocnit. Autoturismul Audi a fost avariat pe partea şoferului, în lateral, iar celălalt frontal.



Ti­nerii din Skoda au aruncat vina în totalitate asupra şoferului din Audi. În această maşină se mai aflau încă două fete care au fost rănite la cap şi picioare.

"Noi mergeam regulamentar şi am văzut maşina că circula cu viteză. Noroc că ne-am ferit că altfel ne ciocneam frontal cu ei. Ne-am speriat mai tare când am "zburat" în râpa adâncă", a spus unul dintre tineri.

Aceştia au fost contrazişi de tatăl unei fete transportate la spital, aflată în autoturismul Audi cu numere de Botoşani.



"Ea m-a sunat şi mi-a spus că Skoda mergea cu viteză şi circula cu faza lungă, orbindu-i. Şoferul nu a mai văzut nimic", a spus bărbatul, conform sursei citate.

Poliţiştii au testat şoferul Skodei şi nu se afla sub influenţa alcoolului. Pasagerii răniţi au fost transportaţi la Spitalul "Sfân­tul Spiridon" Iaşi, unde au primit îngrijiri medicale.

În acest caz, poliţiştii de la Rutieră au deschis un dosar penal pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

sursa foto: Ziarul de Iasi

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un corp al Spitalului „Mavromati” intră în reabilitare. Unde va fi mutată activitatea?

astăzi, 14:41
94

De săptămâna viitoare încep lucrările de reabilitare a corpului de clădire care găzduiește bucătăria, dar și spălătoria Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșan...

Posturi scoase la concurs într-o instituție din Botoșani!

astăzi, 14:22
234

Agenția pentru Protecția Mediului (APM) din Botoșani anunță faptul că în luna martie s-au vacantat în cadrul instituției două locuri de muncă. Este vorba despre două posturi de c...

Cum vrea un fost consilier al lui Costică Macaleți să schimbe pe furiș procedura de verificare a colaboratorilor Securității!

astăzi, 13:54
101

În timp ce Parlamentul numește șase noi membri în Consiliului Naţional pentru Studierea Arhivelor Securităţii (CNSAS), în instituție mocnește un scandal legat de procedura de ...