Trei ieseni, detectivi de absente

Trei ieseni, detectivi de absente
Trei tineri din Iasi au pus bazele unei activitati inedite la noi. Inspirati de filmele americane, acestia s-au pus pe urmele elevilor care stau mai mult pe banci in parc, si nu la scoala.

Elevii care "uita" in raportul dat acasa de notele si absentele care le "innegresc" pagina din catalog pot fi monitorizati la scoala de catre detectivii angajati de parinti.

Rokorion este prima firma din Romania care, pe baza unei imputerniciri date de o mama sau un tata grijuliu, merge la scoala sa afle situatia copilului. Afectati in afacerile anterioare de criza economica, s-au gandit la o activitate din care sa iasa ceva bani.

Firma de constructii, apoi si comertul cu masini aduse din Germania s-a cam dus pe duca, asa ca, la o discutie lejera, le-a trasnit ideea: sa fie detectivii de absente si de note proaste.

Imputernicirea semnata de parinti prevede clar ca baietii angajati nu-si iau alte atributii decat cele de a-i informa, ori de cate ori acestia cer date despre situatia scolara a odraslelor.

Pentru a avea cat mai multi clienti, asociatii Rokorion au stabilit pretul de pornire al monitorizarii. O verificare pe luna ii costa pe parintii neincrezatori 27 de lei, iar la doua verificari, acestia scot din buzunar 44 de lei. Plata se negociaza daca ei trebuie sa mearga la scoala mai des decat scrie in contract.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - Dinamo 2-1! Meci nebun pe Stadionul Municipal

Marţi, 23 Aprilie 2024
510

Dinamo a primit un penalty, după o fază la care Țigănașu și-a spart capul. Mai apoi, Abdllah a ratat penalty-ul. Bogdan Andone a protestat vehement, și a fost eliminat.Ulterior, Dinamo a ma...

Proiect USR înaintat Senatului: Absolvenții de liceu care au promovat bacalaureatul ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe!

Marţi, 23 Aprilie 2024
71

Absolvenții de liceu care au promovat examenul național de Bacalaureat ar putea să-și mărească nota la cel puțin una din probe, potrivit unui proiect depus la Senatul României de către U...

Polițiștii rutieri au verificat respectarea traseelor de deplasare stabilite pentru autovehiculele ”Școală”!

Marţi, 23 Aprilie 2024
90

Polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au organizat luni, 22 aprilie 2024, o acțiune pentru prevenirea și combaterea abaterilor la regimul rutier de către instructorii autorizați din cadrul ș...