Trei botoşăneni, băgaţi în arest de poliţiştii suceveni!

Trei botoşăneni, băgaţi în arest de poliţiştii suceveni!
Un scandal provocat pe terasa unui bar dintr-un oraş sucevean îi va costa mult pe cei trei botoşăneni, aflaţi acum în Arestul Poliţiei, urmând să fie prezentaţi Parchetului.

În prima jumătate a lunii septembrie, mai exact în seara zilei de 11 septembrie, la ora 20.20, un tânăr de 27 ani, din oraşul Liteni, judeţul Suceava, a sesizat Poliția orașului Liteni despre faptul că, în timp ce se afla la un bar din centrul satului Roşcani, a fost lovit de mai multe persoane.

La faţa locului a fost identificat apelantul, care a declarat că în timp ce se afla pe terasa barului, s-au apropiat de el mai multe persoane şi fără să spună ceva, l-au lovit, după care au plecat. 

Întrucât victima a suferit leziuni, a fost solicitat la faţa locului un echipaj al ambulanţei, tânărul fiind transportat la Spitalul Județean de Urgență Suceava. 

La 26 octombrie, în continuarea cercetărilor efectuate în cauză, polițiștii au reușit identificarea autorilor faptei ca fiind, un tânăr de 19 ani, unul de 25 de ani și ultimul de 26 de ani, toți din județul Botoșani.

"Cei trei agresori au fost reținuți pentru 24 de ore și  încarcerați în arestul I.P.J. Suceava urmând ca, la 27.10.2016, să fie prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava, cu propunere de măsuri legale. Poliţiştii atrag încă o dată atenţia celor care nesocotesc normele legale că vor acţiona în continuare cu fermitate maximă, comportamentele de tip antisocial de natură a afecta gradul de siguranţă al cetăţenilor nefiind tolerate", transmit reprezentanţii IPJ Suceava. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
32

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
42

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...

Detectoare de fum, monoxid de carbon și gaze, instalate de pompierii SVSU Cristești în locuințele bătrânilor bolnavi și singuri din localitate! (foto, video)

astăzi, 18:23
42

Elena are 78 de ani și locuiește singură de mult timp într-o casă de la marginea localității Cristești. Copiii sunt plecați în lumea largă, spune femeia, resemnată.Pentr...