Treceri pentru pietoni "buclucașe", în municipiul Botoșani! FOTO

Treceri pentru pietoni "buclucașe", în municipiul Botoșani! FOTO
Doua treceri pentru pietoni care au fost marcate zilele trecute in municipiul Botosani starnesc reactii negative printre botosaneni.

Una dintre acestea a fost realizata pe Aleea Pinului, la intersectia cu strada Varnav, chiar langa Scoala Gimnaziala Nr. 7. Acolo, trecerea pentru pietoni ducea spre... boscheti, dupa cum a sesizat chiar un instructor auto pe pagina sa de Facebook.

Acesta a adaugat si o descriere pe masura: "Trecere pentru boschetari. Pentru cei care vor sa mearga in boscheti".

"Ar mai lipsi si un indicator, ca sa fie complet... a aparut peste noapte. M-am amuzat si eu dimineata cand am vazut", a scris o tanara propria observatie la fotografia respectiva.

In aceasta dimineata, cand reporterii Stiri.Botosani.ro au fost in zona, boschetii au fost taiati si se lucra la un trotuar care duce spre strada Octav Onicescu, semn ca lucrurile se indreapta.

(Fotografia realizata marti)


(Fotografii realizate miercuri)



O alta trece pentru pietoni "buclucasa" este chiar in fata Colegiului Tehnic "Gheorghe Asachi". Acolo a fost infiintata o trecere de pietoni care porneste... dintr-o parcare.

Inainte si dupa trecerea de pietoni sunt parcari rezervate de botosaneni si infiintarea acestei treceri se bate cap in cap cu Legislatia Rutiera, care spune la art. 142, alin. e). ca: "Se interzice oprirea voluntara a vehiculelor: pe trecerile pentru pietoni ori la mai putin de 25 m inainte si dupa acestea", ori acolo nu este nici macar un metru distanta de la trecere si pana la locurile rezervate de botosaneni.

Mai mult de atat, soferii vor fi pusi in pericol, pentru ca cei care circula pe strada Prieteniei nu au vizibilitate din cauza masinilor parcate si a copacilor. In plus, miercuri dimineata, o botosaneanca ce a traversat strada pe acolo, a trebuit sa ridice caruciorul in care se afla un bebelus, pentru ca bordura este prea inalta.




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Elena Damian a plecat de câteva zile de acasă, familia nu mai știe nimic de ea. Sunați la 112 dacă ați văzut-o!

astăzi, 15:33
78

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei, de 56 de ani din comuna Păltiniș care, la data de 17 aprilie a.c., a părăsit în mod voluntar domiciliul iar p...

Organele de ordine vor asigura paza la manifestările religioase cu ocazia sărbătoririi Sfântului Mare Mucenic Gheorghe! (Foto)

astăzi, 14:53
93

În zilele de 22 și 23 aprilie, jandarmii botoșăneni, împreună cu efective de poliție, poliție locală și pompieri, vor lua măsurile necesare pentru desfășurarea in siguranță a ...

Cum să evităm pericolele internetului, sfaturi pentru părinți!

astăzi, 14:35
27

Într-un document redactat la începutul anilor 2000 în Statele Unite ale Americii, intitulat „Familia ta și ciberspațiul”, se vorbeşte despre lucrurile pe care părinț...