Traian Băsescu: "Un preşedinte poate fi oricum: când serios, când penibil"

Traian Băsescu: "Un preşedinte poate fi oricum: când serios, când penibil"
Traian Băsescu a avut o intervenţie inedită la RomâniaTV, cu replici tăioase şi schimburi dure de cuvinte. Preşedintele i-a certat pe analistul politic Bogdan Chirieac şi pe şeful Romalimenta Sorin Minea, invitaţi în emisiunea "Ştirile Serii". Băsescu le-a reproşat acestora că denigrează eforturile făcute de români, care au plătit un preţ greu pentru ieşirea ţării din criză.

"Sunt lucruri pe care nu pot să le cer, nici lui Chirieac şi nici domnului de la Agricultură, să le înţeleagă. Ei fac ce fac de câţiva ani buni: râd, nu pricep nimic şi încearcă să denigreze. Decât să denigraţi, mai bine le-aţi mulţumi românilor că şi dumneavoastră trăiţi tot de pe urma muncii lor, la fel cum trăiesc şi eu. Salariul meu este din munca românilor", a spus Traian Băsescu.
 
Replica lui Sorin Minea nu  s-a lăsat aşteptată: "Sunteţi penibil, domnule preşedinte, penibil, penibil".
 
La o asemenea reacţie, Traian Băsescu a completat: "Un preşedinte poate fi oricum: când serios, când penibil, depinde cum îl vede fiecare".
 
Şi analistul politic Bogdan Chirieac a avut un schimb mai dur de replici cu Traian Băsescu.
 
"De ce nu aţi spus nimic despre performanţele domnului Boc, despre absorbţia fondurilor europene?", l-a întrebat Chirieac pe Traian Băsescu.
 
"Demonstraţi că n-aţi citit nimic. Este uşor să fii părelolog", i-a răspuns Traian Băsescu.
 
Iritat de răspunsul preşedintelui, Chirieac i-a atras atenţia lui Traian Băsescu că nu l-a jignit niciodată: "Eu nu v-am jignit, domnule preşedinte. M-aţi făcut părerolog".
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone își prezintă scuzele după victoria Botoșaniului cu Dinamo: ”Vreau să explic de ce mi-am ieșit din fire!”

astăzi, 08:48
15

Bogdan Andone (49 de ani), antrenorul celor de la FC Botoșani, a avut o ieșire nervoasă la partida câștigată cu Dinamo, 2-1.Tehnicianul s-a certat cu arbitrul partidei, în prima r...

Verdictul medicilor în cazul morții artistului de 40 de ani, din Botoșani. ”Nu a suferit, s-a stins brusc...”

astăzi, 08:12
382

Durere imensă în familia cunoscutului artist Daniel Relenschi. Fratele său, Cătălin, care devenise la rândul său cunoscut prin creațiile plastice, s-a stins din viață la doar 40 de...

Orașul în sărbătoare: O nouă pictură stradală în Botoșani! (Foto)

astăzi, 07:34
221

În Parcul Primăriei Municipiului Botoșani, începând de miercuri, 24 aprilie, cetățenii pot admira o nouă pictură stradală.Potrivit prof. Claudia Hârtie, de la Școal...