Tragedie la Saveni - A murit intoxicat in canalizare!

O persoana si-a pierdut viata, iar altele doua au fost transportate la spital, dupa ce au intrat sa desfunde canalizarea unui bloc. Din primele date, se pare ca doar unul dintre muncitori a intrat in canalizare, iar cand i s-a facut rau, a cerut ajutorul colegilor.

Doi dintre acestia au intrat si ei pentru a-i da o mana de ajutor, insa si ei au cazut ca secerati. Speriat, un alt coleg a cerut ajutorul pompierilor si ambulantei.

Un echipaj al Garzii de Interventie Saveni a intervenit imediat pentru scoaterea celor trei din canalizarea in care au ramas captivi, scrie Jurnalul de Botosani.

La fata locului au ajuns imediat doua ambulante, una de la Saveni si una de la Botosani, fiind preluati doar doi dintre muncitori, cel de-al treilea fiind decedat.

"Unul dintre ei a intrat sa curete o canalizare si i s-a facut rau. Au intrat si ceilalti doi ca sa il ajute. Primul a murit, iar ceilalti doi sunt in stare comatoasa. Unul dintre cei doi care au supravietuit a intrat in stop cardio-respirator si l-am resuscitat pentru a-l readuce la viata. Starea lor este grava", a precizat Liliana Mateciuc, medic in cadrul Serviciului Judetean de Ambulanta Botosani, pentru Jurnalul de Botosani.

Cel care a murit era persoana fizica autorizata sa execute astfel de lucrari, iar ceilalti doi barbati, se pare, ar fi angajati ai Primariei Saveni.

Politistii au deschis o ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a intamplat. Ei urmeaza sa il identifice pe patronul celor trei muncitori pentru a vedea daca acestia lucrau cu acte in regula.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

astăzi, 18:04
42

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...

O nouă serie de voluntari pregătită să participe la misiuni, alături de pompierii botoșăneni! (foto)

astăzi, 17:21
62

32 de botoșăneni, cu vârste cuprinse între 16 – 52 de ani, sunt pregătiți să participe la misiuni, alături de pompieri. Aceștia au finalizat primele două etape din cadrul pro...

Un polițist din Botoșani a cheltuit banii furați de la un bătrân, pe care tâlharii îi restituiseră!

astăzi, 15:34
356

Curtea de Apel Suceava l-a condamnat definitiv pe Ionuț-Cezar S., agent de poliție judiciară la Secția de Poliție Rurală nr. 1 din Botoșani, la doi ani de închisoare cu suspendarea execut...