Tragedie la Oraseni! Trei persoane au murit dupa ce s-au intoxicat intr-un beci!FOTO, UPDATE

Tragedie la Oraseni! Trei persoane au murit dupa ce s-au intoxicat intr-un beci!FOTO, UPDATE
Ceea ce trebuia sa fie o duminica linistita, la iarba verde, s-a transformat intr-o tragedie. Doua persoane au murit, iar alte doua sunt internate la Spitalul Judetean, unde medicii fac toate eforturile pentru a le salva.

Cele patru persoane, impreuna cu alti prieteni, se aflau la o ferma de pe raza localitatii Oraseni Deal.

La un moment dat, una dintre ele, Eduard Gasler, in varsta de 37 de ani, a intrat intr-un beci pentru a lua ceva. Intrucat nu mai iesea, prietena sa, Alina Bejenaru, in varsta de 33 de ani, a intrat dupa el.

Nici ea nu a mai iesit si un alt barbat, Alexandru Racu, in varsta de 38 de ani, a coborat in beci.

Toti trei au cazut seceraţi. O a patra persoana, sotia ultimului barbat intrat, Amalia Racu, in varsta de 29 de ani a intrat si ea, si de asemenea s-a prabusit la pamant.

Unul dintre barbatii ramasi la suprafata a reusit sa o scoata pe Amalia Racu, solicitandu-se si ajutorul pompierilor, pentru scoaterea celorlalte persoane.

Mai multe echipaje de Ambulanta, Politie si Pompieri s-au deplasat la fata locului.

Un pompier, echipat corespunzator, a coborat in beci, si le-a scos pe cele trei persoane, care erau cazute una peste alta, chiar langa scara beciului.

Toti cei patru au fost resuscitati minute bune, dupa care au fost transportati de urgenta la spital, unde au continuat manevrele de resuscitare. In ciuda tuturor eforturilor medicilor doi nu au mai putut fi salvati.

Este vorba de Eduard Gasler si Alina Bejenaru. Alexandru Racu a fost internat in stare foarte grava pe sectia de reanimare, iar cea care se simte mai bine este sotia sa, Amalia Racu.

"Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta a fost solicitat si a intervenit pentru scoaterea dintr-o pivinta a trei persoane.  Acestea erau in stare de inconstienta, si au fost preluate de echipajele de pe Ambulanta si echipajul Smurd, sosite la fata locului. Cadrele medicale au inceput manevrele de resuscitare imediat dupa scoaterea din pivinta a celor trei persoane, ulterior acestea fiind transportate la Spitalul Judetean", a declarat Dorina Lupu, purtator de cuvant in cadrul ISU Botosani.

La fata locului au ajuns si specialisti de la Agentia pentru Protectia Mediului si un echipaj de la Inspectoratul Judetean pentru Situatii de Urgenta Suceava cu un aparat special pentru a detecta despre ce gaze este vorba.

Deasupra beciului se afla un spatiu unde sunt crescute pasari.

UPDATE: O a treia victima a decedat, duminica seara, la spital. Este vorba de Alexandru Racu, in varsta de 38 de ani. El a fost internat pe sectia de reanimare, dar din pacate nu a supravietuit. Singura care a ramas in viata este sotia sa, Amalia, si ea internata la Spitalul Judetean.

  

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Titlul de Societar de onoare pentru trei artiști ai Teatrului Vasilache Botoșani!

Miercuri, 26 Iunie 2019
240

Doi actori și un regizor vor primi titlul de Societar de onoare al Teatrului pentru Copii și Tineret "Vasilache" Botoșani, proiectul de hotărâre urmând să fie aprobat î...

Joi vor fi 36 de grade, dar vineri temperaturile scad

Miercuri, 26 Iunie 2019
537

Canicula va pune stapanire pe aproape toata tara joi, dar de vineri temperaturile incep sa scada usor. Pana joi, la ora 23:00, este in vigoare o informare meteo de vreme rea valabila pentru toata...

A-l "înțelege" pe Aureliu Busuioc

Miercuri, 26 Iunie 2019
167

După ce a intrat pe uşa din faţă a literaturii cu poezie (peste zece volume), ca mai apoi, apucându-se de proză, să obţină premiul USR filiala Iaşi pentru romanul "De la Petru citi...