TRAGEDIE la Huțani: Doi morți și un rănit grav într-un accident rutier! FOTO. UPDATE

TRAGEDIE la Huțani: Doi morți și un rănit grav într-un accident rutier! FOTO. UPDATE
Două persoane au decedat, joi dimineață, iar o a treia a ajuns la spital în stare foarte gravă, după ce un taxi a intrat într-o cisternă încărcată cu ciment.

Șoferul unei Dacii Logan, Ștefan S., de 23 de ani, se deplasa dinspre Botoșani către Suceava, iar înainte de podul de la limita cu județul Suceava, pe fondul neadaptării vitezei la un carosabil umed, pierde controlul volanului și pătrunde pe acostament. În încercarea de a redresa mașina, acesta a tras de volan stânga, dar a pătruns pe contrasens.

Din sens opus veneau două camioane cisternă încărcate cu ciment.









Șoferul Loganului a reușit să evite prima cisternă, însă a intrat în plin în cea de-a doua.

Șoferul cisternei, în vârstă de 45 de ani, din Bicaz, a povestit că a tras tare de volan dreapta, încercând să evite impactul dar nu a reușit, răsturându-se în afara părții carosabile.

Doi bărbați, pasageri în autoturismul taxi, unul de 27 de ani, Constantin A., din Leorda, și celălalt de 46 de ani, Petru B., din Bucecea, au decedat, șoferul Daciei Logan  fiind transportat în stare gravă la spital.

Acesta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, un traumatism abdominal și unul toracic, fractură de femur.

El ducea cei doi bărbați, care au decedat, la Aeroport.

Pentru scoaterea victimelor din taxi a fost nevoie de intervenția pompierilor de la descarcerare. 

Șoferul cisternei a scăpat nevătămat, fiind salvat de centura de siguranță. 





UPDATE: Medicii de la UPU Botosani au decis sa il transfere pe soferul taxiului la un spital din Iasi, starea lui fiind in continuare extrem de grava.

In intampinarea Ambulantei care a plecat din Botosani a pornit o autospeciala SMURD din Iasi.


 

 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Plecare în plin campionat de la FC Botoșani. Vârful de atac titular a semnat cu un club din străinătate!

astăzi, 10:45
109

FC Botoșani, ultima clasată din play-out, s-a despărțit de atacantul croat Miroslav Ilicic (25 de ani), adus în toamnă.Titular până în februarie la echipa antrenată acum d...

Dumitru Dragomir susține că un medic ”plecat din Botoșani” i-a dat un leac de viață lungă! ”M-a văzut că eram așa roșu la față, credea că sunt bețiv!”

astăzi, 10:21
662

Dumitru Dragomir susține că a învățat asta de la un reputat medic cu origini botoșănene.„Fii atent, că nu mai știi pe cine să crezi în țara asta. Toți medicii ăștia ...

Administrația Națională de Meteorologie a prelungit atenționarea de tip Cod Galben pentru județul Botoșani!

astăzi, 10:10
227

Meteorologii eu emis o avertizare de tip Cod Galben valabilă până vineri, la ora 18.00.Vântul va avea intensificări în Moldova, în estul și sud-estul Transilvaniei cu v...