Tragedie intr-o familie din Stefanesti!

Parinti loviti cumplit de soarta, la Stefanesti! La nici o luna dupa ce li s-a spanzurat baiatul, in apropiere de cimititul Pacea, acum isi ingroapa al doilea copil, pe care l-au gasit atarnand intr-un copac din curtea locuintei lor.

In varsta de 31 de ani, Dan Andrei a consumat o cantitate exagerata de bauturi alcoolice pana spre miezul noptii de luni. Apoi a plecat spre casa.

Pe drum s-a intalnit cu un alt frate, caruia i-a spus ca vrea sa-si puna capat zilelor. Intrucat l-a vazut beat, fratele sau nu l-a luat in serios. Cateva ore mai tarziu, barbatul a fost gasit spanzurat intr-un copac din curtea casei.

"La examinarea sumara, pe corpul defunctului nu au fost observate urme de violenta, asupra acestuia gasindu-se actele de identitate si suma de 23 lei. Pentru stabilirea cu exactitate a cauzei decesului s-a dispus efectuarea necropsiei, a precizat subcomisarul Manuela Ieremie, purtator de cuvant in cadrul IPJ.

Reamintim ca pe 16 decembrie a fost gasit in spatele cimitirului Pacea trupul lui Adrian, fratele mai mic al lui Dan Andrei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un preot orb va sluji la o mănăstire iubită de mulți botoșăneni. ”Deși ochii săi trupești nu cunosc lumina…”

astăzi, 11:46
253

În curând obștea Mănăstirii Piatra Tăieturii din comuna suceveană Panaci aflată la cota 1.600, se va îmbogăți cu un nou preot.Este vorba de Părintele Sofian Costea care,...

Primăriile din Botoșani care stau mereu cu mâna-ntinsă la Guvern. „Nu facem față cheltuielilor din venituri proprii!”

astăzi, 10:45
203

Potrivit statisticilor, la nivel național, mai bine de două treimi din primăriile de comună din România nu reușesc să achite nici măcar salariile angajaților sau să achite facturile din...

Mailat, eroul de pe Municipal: ”Știu cât muncesc și cât de mult îmi doresc să salvez echipa de la retrogradare!”

astăzi, 10:14
284

Meciul a fost marcat de autogolul lui Gabriel de Moura în minutul 13, care a deschis scorul în favoarea echipei moldovene.În timp ce pentru Dinamo, Astrit Slemani a reușit să e...