TRAGEDIE! Doi soți și-au pierdut viața pe drumul Botoșani-Iași! Alte două persoane au fost rănite, după impactul violent dintre două mașini! FOTO
UPDATE!

TRAGEDIE! Doi soți și-au pierdut viața pe drumul Botoșani-Iași! Alte două persoane au fost rănite, după impactul violent dintre două mașini! FOTO
Un grav accident de circulație, soldat cu decesul a două persoane și rănirea altor două, avut loc, luni la amiază, pe drumul european Botoșani-Iași.

Șoferul unui autoturism Nissan se deplasa către Botoșani iar în apropiere de intersecția cu drumul care duce la Bălușeni a pierdut controlul volanului într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens impactând frontal un microbuz care circula din sens opus. Din câte se pare, conducătorul auto de pe Nissan s-ar fi aplecat după telefon, moment în care ar fi tras de volan și a pătruns pe contrasens.

În urma impactului patru persoane au fost rănite, două din microbuz și două din autoturismul care a pătruns pe contrasens. La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de ambulanță și echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă, dar și pompierii de la descarcerare. (Vezi UPDATE mai jos)



O pasageră din Nissan, aflată pe scaunul din dreapta față a rămas captivă între fiare, fiind descarcerată. Victimele au fost transportate la spital pentru îngrijiri. În starea cea mai gravă este femeia din Nissan, soția șoferului. Ea a fost preluată de cadrele medicale în stop cardio-respirator, fiind începute manevrele de resuscitare.

"La fața locului am găsit patru victime, dintre care una încarcerată. S-a acordat primul ajutor, s-a intervenit pentru descarcerarea persoanei și predarea victimelor la echipajele de ambulanță", a declarat plt. maj. Alin Carp, din cadrul ISU Botoșani. 



Circulația pe drumul european, în zona în care a avut loc accidentul este blocată. Pompierii vor trebui sa spele carosabilul și asta pentru că s-a scurt mult ulei de la cele două mașini.

"Accidentul s-a produs într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător. În urma verificărilor efectuate cu ocazia cercetării la fața locului reiese că accidentul s-a produs pe fondul pierderii controlului direcției de deplasare, autoturismul Nissan a pătruns pe contrasens și a izbit frontal autoutilitara Merdes Benz. În urma accidentului au rezultat patru victime", a precizat Eduard Iacob, din cadrul Poliției Rutiere. 



Medicii spun că femeia care a rămas încarcerată este în stare critică, iar șansele de supraviețuire sunt minime. Celelalte victime sunt constiente. însă șoferul Nissan-ului este și el in stare gravă.

La fața locului am găsit patru persoane, printre care o femeie în vârsta de 63 de ani în stare foarte gravă, mai exact in stop cardio-respirator. Femeia a fost adusă la spital cu șanse minime de supraviețuire. Au fost începute manevrele de resuscitare, ne-a declarat dr. Liviu Stan, din cadrul SJA Botoșani.

UPDATE!!!!

Din păcate, in ciuda eforturilor facute de medici, leziunile grave suferite de Aurelia C., in varsta de 63 de ani, i-au fost fatale, aceasta decedant la spital. 

UPDATE!!!!!


După câteva ore de la producerea accidentului rutier, cadrele medicale au anuntat si decesul soferului Nissan-ului,Mireca C., în varsta de 71 de ani, sotul femeii decedate. Acesta a suferit rani la nivelul abdomenului si toracelui si a fost bagat imediat in sala de operatie. Din pacate organismul sau nu a rezistat si barbatul a murit.








 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

astăzi, 20:34
326

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

astăzi, 19:51
98

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

astăzi, 19:15
64

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...