Toti profesorii din judet au primit diferentele salariale!

Toti profesorii din judet au primit diferentele salariale!
Toate primariile din judet au reusit sa se incadreze in termenul stabilit de Guvern pentru plata diferentelor salariale castigate de profesori prin hotarari judecatoresti definitive si irevocabile, a anuntat subprefectul Gelu Tiganuca.

Cadrrele didactice au primit si transele aferente anului 2015, fiind angajati din sistemul de invatamant care au ridicat in luna decembrie, pe langa salariu, cateva mii de lei in plus.

“Institutia Prefectului a monitorizat si a sprijinit unde a fost cazul plata sumelor aprobate de Guvern catre invatamantul preuniversitar si catre asistentii personali ai persoanelor cu handicap. Ne-am asigurat ca pe 15 decembrie toate primariile din judet aveau rectificarile bugetare aprobate in sedintele de Consiliul Local astfel incat sumele sa ajunga la beneficiari.Tot ca urmare a unor hotarari judecatoresti s-a dispus plata sumelor datorate cu dobanzi si actualizari cu indicele de inflatie pentru Tribunal, Parchet si Directia Agricola. Platile se fac tot in aceste zile", a precizat subprefectul Gelu Tiganuca.

Suma totala ce a fost platita la nivelul judetului Botosani se ridica la 37,5 milioane de lei.

 

Spune-ne opinia ta