Topul Județean al Firmelor, la a XXIV-a ediție

Topul Județean al Firmelor, la a XXIV-a ediție

 Topul Firmelor 2017  CCIA BT

Topul Firmelor este, fără îndoială, cel mai important eveniment anual dedicat mediului de afaceri din județul Botoșani, realizat și organizat de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură (CCIA) Botoșani.              

De-a lungul celor 24 de ani de existență, Topul Firmelor a ilustrat evoluția economiei botoșănene prin prisma rezultatelor celor mai importante firme autohtone.

Din cele 4529 firme active la nivel de județ, au intrat în TOP pe primele zece locuri un număr de 1047 firme, cele mai multe activând în domeniul Comerțului (319 firme), Serviciilor (280 firme) si Industriei (200 firme).Ca și clasă de marime, cele mai multe se încadrează la categoria Microîntreprinderi (703 firme) și Întreprinderi mici (255 firme).

Cifra de afaceri totală realizată în 2016 de firmele intrate în TOP este de 4.888.046.383 lei, reprezentând 61% din total cifră de afaceri la nivelul județului Botoșani, aceste firme asigurând locuri de muncă pentru 22.315 salariați (63% din totalul salariaților la nivel de județ)

De asemenea este important de menționat că la nivelul întregii țări avem 77 de firme din Botoșani intrate pe primele zece locuri în TOP-ul Național, din care opt firme clasate pe locul 1, unsprezece firme clasate pe loc 2 și șase firme clasate pe locul 3. Sunt rezultate îmbucurătoare, care ne dau speranța că potențialul acestui județ este încă în ascensiune.

Invităm firmele în data de 20 octombrie 2017 la Restaurantul Soul Mate din Botoșani, pentru a celebra performanța și pentru a petrece alături de noi o seară plină de surprize și voie bună.