Top case de pariuri online după oferta de pariuri live

Top case de pariuri online după oferta de pariuri live
Înainte să alegi casa la care urmează să pariezi online, trebuie să cercetezi toate variantele posibile și să fii foarte atent la detalii. Oferta de pariuri live este doar unul dintre elementele care te interesează, însă nu vei putea neglija nici celelalte aspecte generale ale fiecărui operator. Iată factorii principali după care poți evalua care este cea mai buna casa de pariuri online în ceea ce privește pariurile live:

Bonusuri și promoții

Verifică dacă bonusurile sunt compatibile cu stilul tău de joc și compară termenii promoțiilor.
În ultimii ani, casele de pariuri online au diversificat extrem de mult ofertele promoționale pe care le propun pasionaților de adrenalină. Nu mai avem de a face doar cu clasicele bonusuri de bun-venit, ci și cu bonusuri de realimentare, bonusuri pentru pariuri multiple, bonusuri pentru pariuri plasate de pe mobil sau tabletă și multe alte promoții speciale dedicate anumitor partide, tipuri de pariuri sau situații de joc.
Casa de pariuri online Netbet este una dintre cele care excelează la acest capitol. De altfel, nu cred că există un alt operator licențiat în România care să aibă o gamă atât de largă de promoții.

Metode de plată, retragere etc.

 
Verifică dacă operatorul ales îți permite să folosești metoda ta preferată de tranzacționare.
Dacă joci de mult la pariuri pe net ai deja un car de credit și eventual și un cont de Skrill (fostul Moneybookers) sau Neteller. În ultimii ani a devenit însă foarte popular și PaySafeCard.
Însă ultima noutate în ceea ce privește sistemul de plată al caselor de pariuri online este alimentarea contului online din agențiile fizice. Bineînțeles, nu toți operatorii online activează și offline în țara noastră, însă cei care o fac, ne oferă posibilitatea să mergem în sucursalele sale pentru a depune sau retrage bani de la un fel de bancomat care este destinat în mod special acestor tranzacții.

Valoarea cotelor, limitele și tipurile de pariuri oferite

Verifică dacă există tipurile de pariu care te interesează, care este valoare cotelor oferite și care sunt limitele aferente.
Dacă o casă de pariuri nu are o ofertă sportivă care să se muleze pe nevoile tale, degeaba îți oferă toate celelalte avantaje. Până la urmă, agenția aleasă trebuie să-ți permită să joci tipul de pariu dorit, pe evenimentul sportiv dorit și să te lase să mizezi suma pe care o vrei. Dacă aceste criterii nu sunt conforme cu stilul tău de joc, atunci trebuie să treci mai departe la următorul operator.
Fii atent la numărul de sporturi, de opțiuni și la cât de repede se validează un pariu!
Navigare, interfață, optimizare

 
În funcție de ce dispozitive urmează să folosești, verifică ce ți se oferă pentru fiecare dintre acestea și în special dacă poți efectua depuneri și retrageri de pe mobil sau tabletă.
Atunci când vorbim de pariuri live, de cele mai multe ori asociem acest termen cu pariurile de pe dispozitive mobile. Trebuie să te asiguri că nu ești limitat în nici un fel atunci când folosești dispozitivul de care dispui și prin intermediul căruia vrei să-ți petreci cel mai mult timp în fața cotelor.
Chiar și dacă vorbim despre smart-phone-uri, pot exista diferențe între aplicații. Pe iOs poți avea anumite funcții care nu sunt disponibile pe Android, sau invers.
Dacă pariezi live, cel mai probabil îți dorești să poți viziona evenimentele pe care urmează să pariezi, așa că trebuie să te documentezi și cu privire la competițiile transmise (și dacă live stream-ul poate fi accesat și de pe dispozitivul tău preferat).

Recomandări

Dacă ai răsfoit acest articol probabil ți-ai dat seama că nu există o variantă ideală pentru toți, întrucât fiecare parior are propriul lui stil și propriile sale nevoie. Însă, per ansamblu, îți pot oferi câteva sugestii.

Netbet este una dintre cele mai bune case de pariuri licențiate în țară, conform părerilor care pot fi răsfoite pe forumul de discuții al comunității pariorilor din România – acolo unde găsim și numeroase recenzii detaliate despre pariurile live. Apoi, Unibet și Betano sunt alte două nume care sunt de asemenea foarte des lăudate în ceea ce privește oferta de pariuri live.

Acum nu-ți rămâne decât să te documenzi și mai în detaliu pe site-ul celei mai mari și mai active comunități de pariori din țară, aplicând sfaturile și filtrele sugerate în acest articol.
(P).