Tone de gunoi scoase din curtea unui barbat din municipiul Botosani! FOTO

Tone de gunoi scoase din curtea unui barbat din municipiul Botosani! FOTO
Un botosanean si-a transformat curtea intr-o adevarata groapa de gunoi, aducand aproape zilnic pe langa casa lucruri adunate fie de la ghenele de gunoi, fie din diferite alte locuri din oras.  Curtea acestuia a devenit, mai ales pe perioada sezonului cald, un adevarat focar de infectie si, cu toate ca a primit si amenzi din partea autoritatilor, pe care nu le-a achitat niciodata, cetateanul nu si-a intrerupt "afacerea".

Politisti locali si angajatii Urban Serv au intervenit, miercuri la amiaza, la locuinta situata pe strada Bujorului, din municipiul Botosani, in apropiere de strada I.C. Bratianu. Angajatii de la salubritate au incarcat tonele de deseuri in masini, activitate care va continua si in zilele urmatoare, din cauza cantitatii mari de gunoi.

Desi barbatul, in varsta de 46 de ani, a incercat sa explice ca de pe urma lucrurilor adunate el castiga bani, nu a putut intrerupe actiunea autoritatilor. O parte din deseurile din plastic si carton au fost depozitate pe domeniul public, in fata portii, nemaifiind loc in curte.

Ultima oara, Ioan I. a fost amendat de Politia Locala cu 300 de lei pentru tonele de gunoi depozitate in curte si i s-a solicitat sa faca curatenie. S-a intamplat in urma cu aproape doua saptamani. Cum barbatul nu a miscat un pai, ba a mai depozitat sute de peturi din plastic, politistii locali au fost nevoiti sa intervina pentru a fi curatata zona, riscand in caz contrar sa fie pusa in pericol sanatatea celor care locuiesc in zona.

PET-urile ridicate din curtea barbatului vor fi valorificate, iar banii ii vor fi dati acestuia. Decizia de a se ridica deseurile din curtea lui Ioan I. a fost luata de o comisie constituita din reprezentanti din cadrul Inspectoratului Judetean pentru SItuatii de Urgenta, ai Politiei Locale si de la Agentia pentru Protectia Mediului.












 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

S-a stins un fost primar din Botoșani. ”Un exemplu remarcabil pentru toți cei din jur” (Foto)

Vineri, 19 Aprilie 2024
1185

Liberalul Costel Șoptică a transmis un mesaj de condoleanțe, alăturând deopotrivă cuvinte de apreciere pentru un ”brav coleg atât de valoros și dedicat oamenilor”.Ioa...

Hermannstadt - FC Botoșani 1-1! Ghinion teribil: pierdem două puncte în prelungiri

Vineri, 19 Aprilie 2024
326

FC Botoșani a reușit să obțină doar un punct în disputa cu Hermannstadt, din deplasare. Trupa lui Bogdan Andone a ajuns la șapte victorii în cinci meciuri de playout, dar păstrează șanse s...

Șapte firme se „bat” pentru proiectarea și execuția noului pod de la Zvoriștea, care face legătura între Suceava și Dorohoi!

Vineri, 19 Aprilie 2024
307

Șapte antreprenori și-au manifestat interesul pentru proiectarea și execuția unui nou pod în locul celui existent pe DN 29A, km 22+859, Zvoriștea, județul Suceava, după expirarea termenul...