Toate salariile angajaţilor de la Spitalul Mavromati, inclusiv ale directorilor, la vedere! DOCUMENT

Toate salariile angajaţilor de la Spitalul Mavromati, inclusiv ale directorilor, la vedere! DOCUMENT
Conducerea Spitalului Judeţean Mavromati a decis să facă publice salariile pe care le au angajaţii unităţii, fiind vorba de veniturile obţinute atât de personalul medical, cât şi personalul TESA.

Pe site-ul unităţii spitaliceşti au fost publicate salariile nete încasate în luna ianuarie, fără a fi nominalizate însă şi persoanele care le încasează. Au fost făcute publice inclusiv salariile celor din conducerea spitalului.

Managerul Spitalului Mavromati a încasat în luna ianuarie un salariu net de 8.844 lei, salariul directorului medical a fost de 7.207 lei, al directorului financiar-contabil de 6.027 lei, iar directorul de îngrijiri a încasat în prima lună din an un salariu net de 4.620 lei.

În situaţia publicată pe site-ul spitalului, sunt salariile obţinute de fiecare categorie de pesonal pe secţiile Spitalului Judeţean şi secţiile exterioare, precum şi de angajaţii TESA.

Cel mai mare salariu în rândul medicilor este pe secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, unde un medic primar şef are o leafă de 12.946 lei, iar un medic primar are 11.740 lei. Un asistent medical are pe această secţie un salariu net şi de 3.984 lei, iar salariul unui infirmier ajunge până la 1.700 lei.


La Serviciul Anatomie Patologică medicul primar şef are un salariu de 12.017 lei în mână.

Pe celelalte secţii salariile medicilor variază între 4.000 şi 7.000 de lei. Salarii ceva mai mici au unii medicii specialişti, fiind medici care iau chiar şi 2.200-2.400 lei.
 
Privitor la salariile asistenţilor, sunt asistenţi medicali care iau şi 4.000 de lei pe lună, dar care au şi un salariu de 1.400 de lei.

În ceea ce priveşte personalul TESA, spre exemplu un economist din cadrul Serviciului Runos are un salariu care cu puţin depăşeşte 2.000 de lei, iar un referent câştigă 1.519 lei.

La nivelul Spitalului Judeţean cheltuielile lunare cu salariile, din total buget, sunt în procent de 76%.

Vezi AICI salariile nete ale angajaţilor de la Spitalul Mavromati, în luna ianuarie!




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cod Galben pentru județul Botoșani, în această dimineață!

astăzi, 07:49
429

Administrația Națională de Meteorologie a emis în această dimineață o atenționare de tip Cod Galben pentru județul Botoșani.Astfel, până la ora 10.00, județul Botoșani se a...

Jandarmii își sărbătoresc ziua pe Pietonalul Unirii, cu tehnica de intervenție și câinii de serviciu!

astăzi, 07:19
138

Evenimentul va avea loc sâmbătă, 30 martie, între orele 10.00 și 12.00, în fața Muzelui de Istorie Județean Botoșani.Jandarmii vor prezenta tehnica și mijloacele de interv...

Veste uriașă pentru vârstnici: ”E un pas extrem de importanti!”

astăzi, 07:02
367

Compania Națională Poșta Română se pregătește să introducă posibilitatea achitării acestora cu cardul direct la poștaș. Compania a investit în 7.000 de dispozitive mobile care v...